Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mai multe companii de IT din Rusia s-au inteles sa nu-si racoleze reciproc angajatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai multe companii de IT din Rusia s-au inteles sa nu-si racoleze reciproc angajatii

Cateva dintre cele mai mari companii de IT din Rusia, printre care si Kaspersky Labs, au incheiat o intelegere impotriva racolarii reciproce de angajati, care are ca scop prevenirea cresterilor exagerate ale salariilor, potrivit CNews. ru, preluat de. continuă pe Wall-Street Ro

Enel intrerupe joi alimentarea cu energie electrica pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, joi, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, anunta Agerpres. Intre orele 08:00 - 12:00, curentul electric va fi intrerupt in zona strazilor Episcop Chesarie, Regina Maria, Gladiolelor, Poiana Florilor, Chindiei, Vasilescu Mircea, Gramont, Justitiei, Mitropolit Filaret. Intre orele 09:00 - 12:00 si 13:00 - 16:00, curentul electric va fi intrerupt in zona strazilor .

Etem livreaza structura de sustinere a panourilor solare pentru mai multe cladiri

Firma greceasca Etem Building Systems va livra structura metalica de sustinere a panourilor fotovoltaice pe mai multe cladiri din Romania, printre care doua apartinand companiei Luxten, a declarat, ieri, directorul general al companiei, Andreas Laspadakis.

Miscarea populara din Rusia ia amploare. Opozitia si-a ales un nou lider.

Presedintele Vladimir Putin i-a zdrobit pe liderii opozitiei ruse prin metodele de tip sovieti, dar nu va putea opri si modernizarea societatii. O noua miscare de protest, pornita de jos a inceput sa se formeze, scriu jurnalistii de la Der Spiegel intr-o ampla analiza despre miscarea populara din Rusia. Miscarea populara din Rusia, condusa de un Consiliu de Coordonare, in fruntea caruia se afla cunoscutul avocat si blogger Alexei Navalny, are din ce in ce mai multi adepti printre tinerii .

Atac dur! Dan Balan declara: Romanii sunt cei mai rai oameni din lume!

Dan Balan a declarat intr-un interviu acordat unei publicatii din Rusia ca romanii sunt cei mai rai oameni din lume si total neprofesionisti in domeniul in care el activeaza. Artistul se plange ca in Romania presa inventeaza povesti de dragul audientelor. Continue reading .

Topul celor mai bune afaceri din Horeca

Food Bar organizeaza, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, Gala Premiilor Food Bar, un eveniment de inalta tinuta, in cadrul caruia sunt premiate cele mai bune afaceri din industria Horeca.

Dan Diaconescu, Mihail Neamtu si Crin Antonescu, liderii politici cu cele mai multe minute la TV in luna octombrie 2012

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta liderii politici cu cele mai multe minute petrecute in platourile de televiziune din octombrie, luna premergatoare campaniei electorale, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Avertizare de ceata pentru mai multe judete si drumuri nationale

Meteorologii au emis vineri doua avertizari de ceata pentru mai multe judete, inclusiv drumuri nationale. Prima avertizare vizeaza zonele joase si drumurile din judetele Brasov, Alba, Mures, Harghita,.

Avertizare de ceata pentru drumurile nationale din mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, o avertizare nowcasting de ceata pentru sapte judete din Transilvania. Avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11.

Dubai. Arabii vor sa construiasca cel mai mare mall din lume

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa.

Cel mai mare mall din lume va fi construit in Dubai

Dubaiul vrea sa construieasca cel mai mare mall din lume in cadrul unui complex de shopping si gradini mai mari decat parcul Hyde din Londra, emiratul incercand sa revitalizeze piata imobiliara, blocata dupa criza financiara mondiala din 2008-2009, transmite Bloomberg, potrivit surselor de presa.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )