Libnet.ro
UNICEF

09:00

Mai multe gospodarii au fost inundate intr-o localitate din Vaslui dupa topirea zapezii. In Moldova, sase judete sunt sub atentionare de Cod galben de inundatii

Hotnews Hotnews,
 Mai multe gospodarii au fost inundate intr-o localitate din Vaslui dupa topirea zapezii. In Moldova, sase judete sunt sub atentionare de Cod galben de inundatii

Zece gospodarii si o casa, din localitatea vasluiana Doagele, au fost inundate in cursul noptii de sambata spre duminica, in urma topirii zapezii si revarsarii unui rau care nu a putut prelua cantitatea mare de apa. Patru familii si-au parasit temporar locuintele, fiind afectate mai multe fantani si un drum judetean, scrie News. ro. Sase judete din Moldova, printre care si Vaslui, sunt sub atentionare de Cod galben de inundatii pana luni. continuă pe Hotnews

PRAPAD DIN CAUZA VREMII! Pamantul a luat-o la vale in Prahova. Mai multe gospodarii, DISTRUSE in totalitate (VIDEO)

Vremea rea produce deja pagube. Sase gospodarii au fost distruse in totalitate dupa o alunecare de teren care a avut loc in judetul Prahova, satul Tarculesti. Pentru ca exista pericolul ca si.

Teiul lui Eminescu, afectat de rafalele de vant din ultimele 24 de ore. Mai multe crengi au fost smulse

Teiul lui Eminescu din Parcul Copou din Iasi a fost afectat de rafalele de vant de peste 70 kilometri la ora si zapada depusa in ultimele 24 de ore, fiind smulse cateva crengi, potrivit Agerpres. Autoritatile vor face o corectare a coroanei pentru a nu fi afectata tulpina.

Incidente langa sectia unde a votat Marine Le Pen: Activistele Femen au protestat purtand masti cu candidata Frontului National. Mai multe persoane au fost arestate (VIDEO)

Incidente in apropierea sectiei unde a votat duminica Marine Le Pen, prezidentiabila Frontului National. Autoritatile franceze au intervenit in localitatea Henin-Beaumont, unde mai multe activiste.

Vremea rea face ravagii in Prahova. Mai multe familii vor fi evacuate din cauza unor alunecari de teren. Peste 8000 de gospodarii, fara curent din cauza zapezii

Iarna a pus stapanire si pe Prahova, unde, din cauza vantului si a precipitatiilor care au cazut in cursul noptii de miercuri spre joi, dar si in cursul zilei, mai multe localitati au ramas fara curent electric. in statiunile din zona montana a nins abundent toata noaptea, astfel ca stratul de zapada depaseste pe alocuri 20 de centimetri.

Mai multe traseee nationale au fost temporar inchise

Ministeru Transporturilor in comun cu Inspectoratul National de Patrulare au decis vineri, 21 aprilie, inchiderea temporara al accesului si circulatiei rutiere pe mai multe trasee nationale in scopul neadmiterii blocajelor.

Aeroportul Iasi, afectat de ninsori. Mai multe zboruri au fost amanate

Sute de oameni au fost nevoiti sa isi schimbe planurile, dupa ce dupa ce cinci zboruri au fost amanate din cauza ninsorii pe Aeroportul Iasi. Operatorii de curse au amanat trei zboruri.

Mai multe curse aeriene se retin, iar unele sunt anulate

Mai multe avioane se retin la sol, altele zboara cu intarziere chiar si de cateva ore, iar unele curse au fost anulate. Aceasta este situatia pe Aeroportul International Chisinau, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, transmite IPN.

Mai multe sectoare de drum, inchise din cauza vremii capricioase

Trei sectoare de drum judetean au fost inchise circulatiei rutiere din cauza conditiilor meteo si a starii proaste a caii de rulare. De asemenea, s-a intervenit cu utilaje de deszapezire in urma lapovitei si a ninsorilor cazute in zonele de deal si de munte.

Alerta in Franta! Autoritatile au evacuat mai multe sectii de votare din motive de securitate

Politia franceza a luat decizia de a evacua duminica mai multe sectii de votare, invocand motive de securitate in localitatile Besancon, Saint-Omer, Haguenau si Paris, iar in jur de 47 de.

A anuntat ca mai multe avioane vor fi deturnate. Motivul incredibil pentru care un barbat a facut acest gest

Un barbat insurat din India a recurs la o masura extrema ca sa scape de o vacanta nedorita cu amanta. Barbatul a trimis un mail in care anunta ca mai multe avioane vor fi deturnate, scrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )