Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mai multe localitati din judetul Alba, lovite de grindina: Daca vede Teodosie, repetam Craciunul!

Antena3 Antena3,
Mai multe localitati din judetul Alba, lovite de grindina: Daca vede Teodosie, repetam Craciunul!

Fenomenul de grindina a aparut, marti, in mai multe localitati din judetul Alba. Pe Facebook au circulat imagini cu adevarate covoare de grindina asternute pe strazi, din cauza carora soferii au fost nevoiti sa traga pe dreapta. continuă pe Antena3

Ancheta la Focsani. Mai multe femei care provin din Sri Lanka au reclamat ca au fost violate

Trei femei de nationalitate srilankeza, care locuiau intr-un complex modular de pe raza comunei Garoafa, din judetul Focsani, au reclamat, marti, ca au fost violate de mai multi conationali, a informat.

VIDEO Situatie dramatica in Dambovita dupa dezastrul produs de grindina. Merele de Voinesti si alte culturi, distruse

Grindina cazuta in urma cu cateva zile a afectat grav mai multe localitati din Dambovita. Administratiile locale din sase comune au solicitat ajutor din partea statului pentru culturile distruse. Printre cele mai afectate sunt culturile de meri, din Voinesti.

Coronavirus in mai multe fabrici de mancare. Care e riscul transmiterii COVID prin alimente

In mai multe fabrici care produc alimente s-au inregistrat cazuri de coronavirus. Sunt anchete epidemiologice de amploare la cea mai mare firma de panificatie din judetul Harghita si la o fabrica de inghetata din Alba, acolo unde 47 de angajati au fost loviti de COVID-19.

Coronataxa, bacsisul cerut batranilor pentru sustinerea tinerilor, in restaurante, frizerii si la stomatolog, in mai multe state europene

In tot mai multe state europene a aparut o noua taxa, perceputa deocamdata de patronii de restaurante, frizerii si coaforuri sau in cabinetele stomatologice, existand insa si propuneri de taxare a pensiilor batranilor pentru sustinerea tinerilor.

Avocatul Poporului: in ultimele zile au venit mai multe petitii la noi in legatura cu obligativitatea purtarii mastilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat ca a primit mai multe petitii legate de obligativitatea purtarii mastii, instituita prin Legea privind starea de alerta si care trebuie purtata cel putin pana in 16 iunie.

Cresterea pensiilor: Finantele discuta mai multe scenarii. Ce variante ar putea fi prezentate Guvernului

Cresterea pensiilor la 1 septembrie nu poate fi scoasa din contextul tuturor cheltuielilor bugetare vitale pentru dezvoltarea economiei, a spus ministrul Florin Citu, sustinand ca se discuta mai multe scenarii de crestere a pensiilor.

Un barbat din judetul Iasi a murit de frica in momentul in care a vazut izoleta. Barbatul era suspect ca ar fi fost infectat cu COVID-19

Situatie incredibila in localitatea Motca, din judetul Iasi. Un barbat suspect de COVID-19 a murit de frica la vederea izoletei, cand se facea o ancheta epidemiologica.

Brian May, chitaristul trupei Queen, a suferit un atac de cord. Medicii i-au implantat mai multe stenturi

Brian May, chitaristul trupei Queen,a fost transportat de urgenta la spital la inceputul lunii mai dupace a facut un preinfact. May, in varsta de 72 de ani,a dezvaluit printr-un.

Coronavirus |Donald Trump cere redeschiderea lacasurilor de cult imediat. in America avem nevoie de mai multe rugaciuni, nu de mai putine

Donald Trump a declarat bisericile, sinagogile si moscheile servicii esentiale si a amenintat ca daca guvernatorii vor refuza sa redeschida aceste lacasuri de cult din acest weekend, o va face el.

Rusia e pe cale sa relaxeze restrictiile in mai multe regiuni. Vladimir Putin, la prima sa aparitie publica din ultimele saptamani

Presedintele Vladimir Putin a fost protagonistul unei aparitii rare pe perioada carantinei specifice crizei COVID-19, luni, dupa ce mai multi oficiali rusi au indicat ca situatia de moment a crizei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )