Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe parcuri, zone fara fumat si produse sanatoase accesibile, ar vrea ministrul Patriciu Achimas-Cadariu

Antena3 Antena3,
Mai multe parcuri, zone fara fumat si produse sanatoase accesibile, ar vrea ministrul Patriciu Achimas-Cadariu

Programele de promovare a sanatatii si de prevenire a imbolnavirii ar trebui sa se refere la actiuni precum cresterea numarului de parcuri, stabilirea zonelor fara fumat si scaderea pretului produselor. continuă pe Antena3

CNADNR cheltuie 4 milioane de euro pe deszapezirea drumurilor din mai multe judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va cheltui circa 17 milioane de lei aproape 4 milioane de euro) pe mai multe contracte pentru deszapezirea drumurilor din mai multe judete din tara, aflate pe raza de actiune a Sectiilor de Drumuri Nationale SDN) din Alba, Oradea, Satu Mare si Zalau.

Asfalt pe drumurile din vii, namol pe cele publice. Mai multe localitati vrancene au primit milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii agricole

Mai multe primarii din Vrancea au semnat la Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale contracte pentru modernizarea infrastructurii agricole.

Dambovita: CJ Dambovita repara mai multe drumuri in aceasta saptamana

Consiliul Judetean Dambovita informeaza participantii la traficul rutier ca, in perioada 23 28 noiembrie 2015, va efectua mai multe lucrari prin societatile comerciale de profil.

Cum a ajuns un primar suspicios sa strice afacerea unor falsi inspectori ANI. Impostorii au facut mai multe victime in randul edililor din Romania

Falsi inspectori de integritate au convins primari din mai multe judete sa semneze contracte multianuale pe mii de euro, sub pretextul implementarii unui sistem informatic integrat. Afacerea lor a fost stricata de un primar din Salaj, care a mirosit escrocheria si a sesizat Parchetul.

Mai multe costume de protectie impotriva microorganismelor au disparut dintr-un spital din Paris. Franta se teme de un atac biologic

Mai multe costume de protectie impotriva microorganismelor, similare cu cele folosite de personalul medical care trateaza pacienti infectati cu Ebola, au disparut dintr-o incapere incuiata dintr-un spital din Paris, a anuntat autoritatea medicala din Capitala Frantei, relateaza AP.

Metode de renuntare la tigari. Mai multe localuri au interzis fumatul

Legea care interzice fumatul in cluburi si restaurante este aproape de a fi votata si ar putea fi inca un motiv sa va intocmiti o lista de metode de renuntare la fumat.

Luare de ostatici intr-un oras din nordul Frantei. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multi oameni au fost luati ostatici, printre acestia fiind si copii, intr-un oras din nordul Frantei, Roubaix, marti. , potrivit Le Figaro. Presa franceza sustine ca sunt raniti printre cei sechestrati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )