Libnet.ro
UNICEF

00:07

CNADNR cheltuie 4 milioane de euro pe deszapezirea drumurilor din mai multe judete

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNADNR cheltuie 4 milioane de euro pe deszapezirea drumurilor din mai multe judete

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va cheltui circa 17 milioane de lei aproape 4 milioane de euro) pe mai multe contracte pentru deszapezirea drumurilor din mai multe judete din tara, aflate pe raza de actiune a Sectiilor de Drumuri Nationale SDN) din Alba, Oradea, Satu Mare si Zalau. continuă pe Ziarul Bursa

Loto 6/49: Premiu de 5,85 milioane euro la extragerea din 22 noiembrie

La extragerea loto de duminica, 22 noiembrie, premiul la categoria I a jocului Loto 6/49 este de 5,85 milioane de euro.

Profit de 5,5 milioane euro, pentru Vienna Insurance Group, in Romania

Vienna Insurance Group VIG), care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a subscris in Romania prime brute totale de 300,6 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 23,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dublandu-si profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro.

Vienna Insurance Group si-a dublat profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro

Vienna Insurance Group VIG), care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a subscris in Romania prime brute totale de 300,6 milioane euro in primele noua luni, in crestere cu 23,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, dublandu-si profitul inainte de taxe, la 5,5 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

O subsidiara NEPI va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro

Fondul imobiliar NEPI NEP) a anuntat actionarii ca subsidiara sa, NE Property Cooperatief U. NEPC), va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro, cu o maturitate de 5,25 ani, avand scadenta in data de 26 februarie 2021, cu un cupon fix de 3,75% anual, pretul de emisiune fiind 99,597%, potrivit unui comunicat trasmis Bursei de Valori Bucuresti.

Raiffeisen obtine o suplimentare cu 35 milioane euro a plafonului de creditare prin programul JEREMIE

Raiffeisen Bank a obtinut o suplimentare a resurselor disponibile in cadrul initiativei JEREMIE, astfel ca va putea acorda intreprinderilor mici si mijlocii imprumuturi in valoare de inca 35 de milioane de euro, a anuntat marti institutia de credit.

NEPI plaseaza obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane euro

NEPI instiinteaza actionarii ca subsidiara sa, NE Property Cooperatief U. NEPC), a incheiat oferta de tip book build anuntata ieri, 23 noiembrie 2015. NEPC va emite obligatiuni negarantate in valoare de 400 milioane de euro, cu o maturitate de 5,25 ani, avand scadenta in data de 26 februarie 2021, cu un cupon fix de 3,750% anual, pretul de emisiune fiind 99,597%, potrivit unui comuncat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Mehedinti: Finantare BERD de 5,7 milioane euro pentru apa si canalizare

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) finanteaza cu 5,7 milioane de euro procesul de modernizare a serviciilor retelei de apa si canalizare din zece localitati din judetul Mehedinti, se arata intr-un comunicat al BERD trimis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )