Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mai multe persoane au ajuns la spital dupa ce au fost atacate de ursi in Gorj si Harghita

România Liberă România Liberă,
Mai multe persoane au ajuns la spital dupa ce au fost atacate de ursi in Gorj si Harghita

Mai multe persoane au ajuns la spital dupa ce au fost atacate sambata si duminica de ursi in judetele Gorj si Harghita. continuă pe România Liberă

Gorj: Doua persoane au ajuns la spital dupa ce au fost atacate de un urs

Doua persoane, sot si sotie, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu dupa ce au fost atacate de un urs in zona montana a localitatii gorjene Pades, informeaza Mediafax. Barbatul, in.

Premierul francez: Mai multe proiecte de atentate au fost dejucate in Franta

Mai multe proiecte de atentate au fost dejucate in ultimii doi ani in Franta, a anuntat vineri premierul Manuel Valls, confirmand in mod oficial informatiile obtinute de mass-media de la surse din cadrul.

Perchezitii in patru judete la mai multe persoane suspectate ca au acoperit taieri de lemne

Sediile mai multor firme din judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj si Maramures au fost perchezitionate, joi, de politisti, care cauta probe intr-un dosar cu 16 persoane suspecte ca au acoperit taieri.

Perchezitii in patru judete, fiind vizate mai multe persoane suspecte ca au acoperit taieri de lemne

Sediile mai multor firme din judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj si Maramures au fost perchezitionate, joi, de politisti, care cauta probe intr-un dosar cu 16 persoane suspecte ca au acoperit taieri ilegale de lemne.

Percheziti in patru judete: mai multe persoane suspecte ca au acoperit taieri de lemne

Sediile mai multor firme din judetele Bistrita-Nasaud, Bihor, Cluj si Maramures au fost perchezitionate de politisti, care cauta probe intr-un dosar cu 16 persoane suspecte ca au acoperit taieri ilegale de lemne.

Doi barbati din Harghita au ajuns la spital dupa ce au fost atacati de ursi in timp ce culegeau cartofi

Doi barbati din judetul Harghita au ajuns la spital dupa ce au fost atacati de ursi, in timp ce culegeau cartofi. Sambata, alte doua persoane in apropiere de Toplita au avut nevoie de ingrijiri medicale din acelasi motiv.

UPDATE: Altercatie la Severin. Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiat in picior. Se afla in stare critica

Scandal la Drobeta Turnu Severin, Un barbat in varsta de 39 de ani a ajuns la spital, miercuri seara, dupa ce a fost injunghiat in picior de un alt barbat neidentificat inca de politisti. Altercatia a avut loc intr-o zona frecventata de persoane care schimba valuta in mod neautorizat, din Drobeta Turnu Severin, informeaza Mediafax.

Accident grav in Alexandria Cinci persoane au ajuns la spital

Doua masini si o vulcanizare din Alexandria au fost distruse astazi in urma unui accident de circulatie deosebit de grav. Cinci persoane au ajuns la spital.

FOTO Accident grav in Alexandria. Cinci persoane au ajuns la spital

Doua masini si o vulcanizare din Alexandria au fost distruse astazi in urma unui accident de circulatie deosebit de grav. Cinci persoane au ajuns la spital.

VIDEO Accident teribil in Marele Premiu al Japoniei: un pilot a ajuns la spital inconstient si a fost operat de urgenta

Pilotul francez Jules Bianchi a fost victima unui grav accident produs pe pista pe care se desfasura Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei, fiind transportat in stare de inconstienta la spital, unde a fost operat de urgenta de medici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )