Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe state din Golf vor depista medical homosexualii pentru a nu le permite sa treaca frontiera

B1 B1,
Mai multe state din Golf vor depista medical homosexualii pentru a nu le permite sa treaca frontiera

Tarile membre al Consiliului de Cooperare al Golfului CCG) vor folosi un test medical pentru a depista homosexualii si a le impiedica astfel accesul dincolo de frontiere, anunta un oficial al Kuwaitului,. continuă pe B1

Statele din Golf vor testa calatorii pentru a depista homosexualii.

Un test medical dezvoltat de Kuwait va fi folosit pentru a depista homosexualii si a-i impiedica sa intre in tara sau in orice alt stat din cadrul Consiliului de Cooperare al Golfului CCG), potrivit unui oficial guvernamental kuwaitian, transmite Mediafax. Tarile membre CCG - Bahrain, Kuwait, Qatar, Oman, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite - considera deja orice act homosexual ca fiind ilegal. Aceasta pozitie controversata a fost inasprita, potrivit lui Yousouf Mindkar, directorul .

Marijuana incearca sa obtina 'Da' in tot mai multe state americane

Dupa ce votantii din Colorado si Washington au zis Da pentru marijuana, America incepe sa fie impanzita de campanii pentru legalizarea plantei, scrie Bloomberg. com .

METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE METEO Codul galben de ceata, valabil in mai multe judete din tara, a fost ridicat

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara. Avertizarile au fost valabile la primele ore ale diminetii, in intervalul orar 6.

Mai multe strazi din Bucuresti raman fara curent electric in noaptea aceasta

Enel anunta intreruperea curentului electric in mai multe zone din Capitala, din cauza lucrarilor de modernizare si reabilitare a retelei de distributie.

Istoricul tranzactiilor lui Radu Georgescu, antreprenorul cu cele mai multe vanzari din IT-ul romanesc

In ultimii zece ani, Radu Georgescu, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe piata locala, a fost implicat in cinci tranzactii importante din domeniul ITC.

Elvetia: Mai multe banci de talie internationala, suspectate de alcatuirea unui cartel in vederea manipularii pietei valutare mondiale

Autoritatile elvetiene au lansat o investigatie, ajutate de agentia elvetiana de reglementare financiara Finma, suspectand mai multe banci internationale de alcatuirea unui cartel in vederea manipularii.

Mai multe apartamente, la inchiriat: oferta a crescut cu 14% in septembrie

Numarul ofertelor noi de locuinte scoase la inchiere in luna septembrie a crescut cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cele mai multe fiind apartamente cu doua camere, dar chiriile s-au mentinut la niveluri similare fata de 2012, potrivit.

Peste 11.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai multe sunt pentru persoanele cu studii medii

Persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca li s-au pus la dispozitie peste 11. 000 de joburi la nivel national, prin Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile pentru cei cu studii medii, profesionale si pentru lucratorii necalificati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )