Libnet.ro
UNICEF

15:01

Mai multe tari africane, asiatice si postsovietice se vor confrunta cu devalorizarea valutei nationale

Adevărul Adevărul,
Mai multe tari africane, asiatice si postsovietice se vor confrunta cu devalorizarea valutei nationale

Mai multe valute din tarile asiatice, africane sau postsovietice ar putea sa se devalorizeze esential, constata analistii de la Bloomberg. continuă pe Adevărul

Mai multe tari europene CER pedepsirea crimelor regimurilor comuniste

Estonia, Lituania, Polonia, Cehia, Portugalia, Georgia si Ungaria au adoptat, la Tallin, o declaratie care indemana la crearea unei institutii care sa ancheteze si pedepseasca crimele comise de regimuri comuniste.

Structura anului de studiu 2014-2015: Mai multe zile de odihna si sesiune de BAC mai mare

Structura anului de studii 2015 - 2016 a fost modificata, iar elevii vor avea parte de mai multe vacante. Noile prevederi elaborate de Ministerul Educatiei arata ca sesiunea examenului de Bacalaureat va dura mai mult decat in acest an.

Topul celor mai puternice tari ale lumii. Pe ce loc se situeaza Romania

Romania se afla pe locul 49 in topul celor mai puternice tari din lume, potrivit unui studiu facut de analistii spanioli. Cele 80 de tari incluse in clasament au fost analizate in functie de anumite criterii.

Motivul haluciant pentru care si-a ucis tatal cu mai multe lovituri de cutit si l-a transat cu un topor

Un sat din Bihor a este ingrozit de crima care a avut loc in urma cu cateva zile. Un barbat in varsta de 75 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit, apoi transat cu toporul, bucati din trupul neinsufletit fiind aruncate prin curtea locuintei. Scenele macabre s-au petrecut in satul Hodos din comuna bihoreana Salard.

Tot mai multe nereguli produse la CNADNR sunt sesizate de specialisti in domeniu (VIDEO)

Tot mai multe nereguli produse la CNADNR sunt sesizate de specialisti in domeniu, de la licitatii aranjate pana la comisioane grase percepute de angajatii institutiei, transmite B1 TV. Cu toate acestea, posibilele.

Aproape 1.400 de locuri de munca oferite prin reteaua Eures. Cele mai multe in Spania si Germania

Aproape 1. 400 de locuri de munca sunt oferite prin reteaua Eures, cele mai multe oportunitati de angajare fiind in Spania, Germania si Marea Britanie, unde se cauta muncitori necalificati in agricultura, factori postali si personal medical.

Raport al Societatii Zoologice din Londra: Tot mai multe animale marine sunt zarite in apele fluviului Tamisa (VIDEO)

Din ce in ce mai multe animale marine ajung in apele fluviului Tamisa, potrivit unui unui raport publicat joi de Zoological Society of London ZSL), informeaza AFP. Focile au fost cel mai des observate in apele.

Consiliul Concurentei: Anul acesta vom finaliza probabil cele mai multe investigatii

Consiliul Concurentei CC) va finaliza in acest an, probabil, cele mai multe investigatii din istoria autoritatii, precum si proiectul privind Registrul Ajutoarelor de Stat, o baza de date cu toate ajutoarele de stat acordate in Romania, a declarat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )