Libnet.ro
UNICEF

16:31

Motivul haluciant pentru care si-a ucis tatal cu mai multe lovituri de cutit si l-a transat cu un topor

Adevărul Adevărul,
Motivul haluciant pentru care si-a ucis tatal cu mai multe lovituri de cutit si l-a transat cu un topor

Un sat din Bihor a este ingrozit de crima care a avut loc in urma cu cateva zile. Un barbat in varsta de 75 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit, apoi transat cu toporul, bucati din trupul neinsufletit fiind aruncate prin curtea locuintei. Scenele macabre s-au petrecut in satul Hodos din comuna bihoreana Salard. continuă pe Adevărul

Criminalul care si-a transat tatal, arestat

Barbatul care a comis oribila crima din judetul Bihor a fost prins de politisti in Ungaria. Acesta este chiar fiul batranului de 75 de ani pe care l-a ucis cu sange rece si apoi l-a.

Traian Basescu e ferit de probleme penale. Afla motivele pentru care nu pateste inca nimic

Pe numele lui Traian Basescu se redeschid tot mai multe dosare, dupa terminarea mandatului de presedinte al Romaniei. Razvan Dumitrescu a prezentat, duminica, la Subiectiv, trei motive pentru care fostul.

Victor Ponta e presat sa renunte la sefia Guvernului. Afla motivele pentru care unii il vor plecat

Presiuni si jocuri de culise pentru ca premierul Victor Ponta sa plece de la Guvern. V-ati intrebat probabil de ce il vor unii plecat cu orice pret si de ce, pentru a-si atinge acest obiectiv, se apeleaza si la.

7 motive pentru care barbatii iubesc femeile

Barbatii pot face orice lucru pe care il fac femeile cu exceptia sangerarii non-stop timp de 3 zile fara sa moara). Acest lucru nu schimba faptul ca sentimentele de fericire, caldura sunt mult mai.

8 motive pentru care ar trebui sa-ti iei plante de apartament

Aducerea unor elemente din afara in interiorul casei inseamna mai mult decat infrumusetarea spatiului. Potrivit unor studii NASA, plantele din casa sunt excelente pentru sanatatea ta pentru ca filtreaza aerul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )