Libnet.ro
UNICEF

08:01

Mai multi interpreti din Federatia Rusa, retinuti pe Aeroportul de la Chisinau. Rogozin: V-ati speriat de niste artisti?

Adevărul Adevărul,
Mai multi interpreti din Federatia Rusa, retinuti pe Aeroportul de la Chisinau. Rogozin: V-ati speriat de niste artisti?

Un grup de artisti rusi care intentionau sa participe la manifestatiile din Transnistria cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la inceputul operatiunii de mentinere a pacii a fost retinut joi, 27 iulie, pe Aeroportul international Chisinau. Artistii au fost deportati. continuă pe Adevărul

Faze tari: Prins in timp ce se masturba in parcarea unui magazin; Reactia unor hoti de bijuterii cand au vazut ca vitrinele nu se sparg; Mai multi muncitori din Rusia au surprins un curcubeu perfect rotund

Castile wireless de la Apple sunt inspirate din Star Wars. Faimoasele casti wireless lansate de Apple cu surle si trambite, EarPods, au fost inspirate din. Si-au cumparat rochii de pe Internet, dar acasa au avut surpriza vietii. Comertul online a explodat in ultimii ani, in intreaga lume, dar si in Romania. Femeile, in.

Circa 82 de tone de mere moldovenesti, nimicite in Federatia Rusa

82 de tone de mere declarate ca fiind din Republica Moldova au fost distruse in regiunea Smolensk, Federatia Rusa. Rosselihoznadzor precizeaza intr-un comunicat de presa ca merele nu au avut documentele necesare fitosanitare, iar etichetele de marcaj erau rupte. Dupa ce au fost zdrobite, merele au fost ingropate, transmite IPN.

Echipament militar din Federatia Rusa, depistat la frontiera moldo-romana

Serviciul de Informatii si Securitate in comun cu Serviciul Vamal si Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale au desfasurat au identificat si ridicat un lot de uniforme si accesorii militare, fara acte de provenienta. Echipamentul militar urma sa ajunga la elemente diversioniste ale caror zona de operare cuprinde spatiul european, in special regiunea Balcani.

Romanii se muta: orasele care atrag cei mai multi si cei mai putini migranti

Orasele din Transilvania au atras, in ultimii sase ani, cei mai multi migranti, se arata intr-un raport emis de Banca Mondiala. Romanii care isi schimba domiciliul o fac din motive personale, datorita studiilor sau locului de munca.

VIDEO. Relatiile dintre Republica Moldova si Rusia se deterioreaza. Mai multi cetateni rusi au fost opriti sa ajunga in Transnistria. Cum a reactionat liderul de la Chisinau

Mai multi cetateni rusi, inclusiv artisti si un parlamentar, au fost opriti, joi, sa intre in Republica Moldova, situatie care a atras critici vehemente din partea presedintelui proru Igor Dodon si a vicepremierului Rusiei, Dmitri Rogozin, care a catalogat situatia drept rusinoasa.

Cum s-a schimbat viata celei mai grase femei din Romania dupa operatia la stomac (FOTO)

In urma cu patru ani era numita cea mai grasa femeie din Romania, insa a reusit sa slabeasca enorm datorita unei operatii la stomac. Mariana Buica 29 de ani) avea 240 de kilograme la vremea.

Statistica: Romanii platesc cele mai ieftine utilitati din UE

Romania are cel mai mic pret al gazelor naturale pentru consumatorii casnici dintre toate statele membre ale Uniunii Europene, arata statistica europeana. Cifrele nu reflecta insa puterea de -cumparare. La electricitate, populatia plateste al patrulea cel mai mic pret din UE.

Atentie, soferi! Trafic restrictionat pe mai multe artere din Capitala

Traficul rutier este restrictionat, marti, pe mai multe artere din Capitala, intre care Soseaua Pantelimon, Calea Vacaresti/ Soseaua Oltenitei, Splaiul Independentei si bulevardul Regina Elisabeta, din.

Manchester City l-a transferat pe cel mai scump fundas din lume

Francezul Benjamin Mendy a devenit, luni, cel mai scump fundas din istoria fotbalului prin trecerea sa de la AS Monaco la Manchester City.

Italia, zguduita de cea mai mare seceta din ultimii 60 de ani. Roma rationalizeaza apa

Ploile insuficiente si scurgerile retelelor de apeducte au condus la o masura de rationalizare a apei in Roma. Meteorologii au precizat ca Italia se confrunta cu ca mai mare seceta din ultimii 60 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )