Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi jurnalisti ce realizau anchete privind Rusia au fost vizati de atacuri cibernetice

B1 B1,
Mai multi jurnalisti ce realizau anchete privind Rusia au fost vizati de atacuri cibernetice

Mai multi jurnalisti ce realizau anchete despre Serviciul de informatii militare rus GRU) au fost vizati de atacuri cibernetice extrem de sofisticate, ce par sa provina dinspre Moscova. continuă pe B1

Mai multi membri ai opozitiei din Rusia, arestati inainte de mitingul de la Moscova. Autoritatile au avertizat ca protestul ar putea deveni violent

Politia rusa a inceput sa aresteze, sambata, membri proeminenti ai opozitiei, in contextul in care la Moscova era planificata o manifestatie anti-regim, pe care autoritatile au declarat-o ilegala si au.

Mai multi cetateni din Popesti-Leordeni s-au simtit rau si au sunat la 112 dupa dezinsectia anti-tantari

Mai multi cetateni care locuiesc in orasul Popesti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, joi noapte, pentru ca s-au simtit rau dupa ce autoritatile au imprastiat substante impotriva tantarilor. Viceprimarul spune ca au fost facute teste, nefiind depasite valorile normale.

Veste buna. Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite

Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite. Astfel, potrivt unor surse plafonul pana la care se incaseza dari la stat va fi crescut la 2. 300 de lei. Prevederea ar urma sa intre in vigoare.

De ce are Budapesta de peste 5 ori mai multi turisti straini decat Bucurestiul

Budapesta a primit anul trecut 6,6 milioane de turisti straini, in timp ce Bucurestiul doar 1,2 milioane. De ce exista un decalaj atat de mare? Dincolo de diferentele culturale, istorice si naturale, exista si diferente semnificative privind modul in care ungurii si romanii au inteles ce au de facut pentru a creste turismul local. Promovarea, infrastructura de transport, organizarea de evenimente si festivaluri sunt doar cateva dintre lucrurile care fac diferenta.

Ramona Manescu, despre votul din Diaspora: Fac un apel sa se inscrie cat mai multi romani pe listele de vot. Este o cheltuiala in plus pentru statul roman

Ramona Manescu, noul ministru Externe si fost europarlamentar timp de 12 ani, a vorbit la Punctul De intalnire despre votul din Diaspora, subliniind ca dreptul de a vota al romanilor din Diaspora nu poate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )