Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mai multi membri ai opozitiei din Rusia, arestati inainte de mitingul de la Moscova. Autoritatile au avertizat ca protestul ar putea deveni violent

B1 B1,
Mai multi membri ai opozitiei din Rusia, arestati inainte de mitingul de la Moscova. Autoritatile au avertizat ca protestul ar putea deveni violent

Politia rusa a inceput sa aresteze, sambata, membri proeminenti ai opozitiei, in contextul in care la Moscova era planificata o manifestatie anti-regim, pe care autoritatile au declarat-o ilegala si au. continuă pe B1

Mai multi cetateni din Popesti-Leordeni s-au simtit rau si au sunat la 112 dupa dezinsectia anti-tantari

Mai multi cetateni care locuiesc in orasul Popesti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, joi noapte, pentru ca s-au simtit rau dupa ce autoritatile au imprastiat substante impotriva tantarilor. Viceprimarul spune ca au fost facute teste, nefiind depasite valorile normale.

Veste buna. Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite

Guvernul vrea sa scuteasca mai multi pensionari de impozite. Astfel, potrivt unor surse plafonul pana la care se incaseza dari la stat va fi crescut la 2. 300 de lei. Prevederea ar urma sa intre in vigoare.

Sibiu: Arest preventiv pentru patru dintre suspectii care au inselat mai multi cetateni

Patru din cei cinci sibieni care au inselat cetateni din trei judete prin metoda Accidentul au fos.

Anunt oficial MAE, dupa ce romanii au blocat un transport militar din Rusia catre Serbia

Dupa ce Serbia a acuzat Romania ca a blocat un transport de blindate, pe Dunare, din Rusia catre Serbia, reactia MAE nu a intarziat sa apara. Reprezentatii Ministerului Afacerilor Externe au explicat de ce Romania a recurs la aceasta masura. De ce a fost blocat transportul din Rusia catre Serbia in urma celor intamplate, reiese .

Ministerul Apararii din Rusia neaga ca ar fi trimis nave cu echipamente militare pe Dunare catre Serbia

Ministerul Apararii din Rusia a declarat vineri seara ca informatiile privind retinerea de catre Romania a unui transport cu echipamente militare rusesti destinat Serbiei nu corespund realitatii, sustinand ca nu a trimis nicio nava pentru a transporta echipament militar pe Dunare, informeaza agentia oficiala rusa de presa TASS, citand surse din cadrul ministerului, scrie Agerpres.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa

Un proiect pentru constructia celui mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa pana in 2040 .

Deutsche Bank are cele mai mari pierderi trimestriale din ultimii patru ani

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, a inregistrat, in intervalul aprilie-iunie 2019, cea mai mare pierdere trimestriala din ultimii patru ani, pe fondul costurilor generate de planul de restructurare.

Scene ireale pe strazile din Cluj. Un interlop a muscat si a lovit mai multi politisti - De la ce a pornit totul

Scandal la o sala de jocuri din Piata Garii, Cluj. La fata locului a aparut un echipaj de Politie, insa oamenii legii au avut mari probleme cu un individ agresiv. Astfel, in momentul in care a vazut.

Va cumpara Turcia avioane de vanatoare din Rusia? Declaratia presedintelui Erdogan adanceste tensiunile de pe flancul sud-estic al NATO

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a anuntat, vineri, ca Turcia se va reorienta catre un alt furnizor de avioane de vanatoare daca Statele Unite vor refuza sa-i mai vanda F-35, precizand ca excluderea Ankarei.

Ramona Manescu, despre votul din Diaspora: Fac un apel sa se inscrie cat mai multi romani pe listele de vot. Este o cheltuiala in plus pentru statul roman

Ramona Manescu, noul ministru Externe si fost europarlamentar timp de 12 ani, a vorbit la Punctul De intalnire despre votul din Diaspora, subliniind ca dreptul de a vota al romanilor din Diaspora nu poate.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )