Libnet.ro
UNICEF

19:31

Mai multi politisti vor fi cercetati disciplinar, dupa cazul femeii ucise zilele trecute de sotul ei

România Liberă România Liberă,
Mai multi politisti vor fi cercetati disciplinar, dupa cazul femeii ucise zilele trecute de sotul ei

Mai multi politisti din Ilfov vor fi cercetati disciplinar dupa cazul femeii ucise la sfarsitul sapt. continuă pe România Liberă

Cazul crimei din Chitila. Sapte politisti din Chitila, cercetati disciplinar. Victima le-ar fi cerut ajutorul

Sapte politisti din Chitila sunt cercetati disciplinar, iar trei dintre ei sunt cercetati penal, dupa ce un barbat si-a injunghiat sotia, desi aceasta avea un ordin de protectie. Agresorul incalcase de mai multe ori ordinul, iar victima ar fi cerut ajutorul politistilor.

Romani judecati in Spania fiindca au fortat mai multi compatrioti sa cerseasca

Situatie revoltatoare in Spania. Doi romani sunt judecati dupa ce timp de mai bine de un an au obligat sa cerseasca mai multi compatrioti carora le promisesera locuri de munca. Acestia au reusit sa dispara, iar din acest motiv, sedinta de judecata care urma sa aiba loc in aceasta saptamana a fost suspendat, iar cei doi sunt cautati de catre autoritatile spaniole.

INTERVIU Cum a ajuns Romania sa declare epidemie de gripa in anul in care s-au vaccinat cei mai multi romani din ultimii 10 ani

Numarul romanilor care s-au vaccinat anul acesta impotriva gripei este cel mai mare din ultimii 10 ani dupa pandemia din 2009). Cu toate acestea, abia s-a apropiat de jumatate din numarul celor care ar trebui sa se vaccineze anual, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Gindrovel Dumitra, medic de familie si coordonatorul Grupului National de Vaccinologie. Este unul dintre factorii care au dus la declansarea epidemiei, dar nu singurul, spune Gindrovel Dumitra. El subliniaza ca nu putem spune ca s-au facut neaparat greseli care au dus la declararea epidemiei, mai ales ca virusul gripal este unul capricios - poate suferi modificari importante de la an la an.

BJR-VACANTE.RO: in 2019, de doua ori mai multi turisti romani au ales Turcia fata de 2016

Tot mai multi romani aleg Turcia ca destinatie turistica, tara noastra ocupand locul 14 mondial cu 763. 320 de turisti romani care au vizitat aceasta tara in 2019, cu 113% mai multi fata de anul 2016, potrivit unui raport al Ministerului Culturii si Turismului din Turcia.

Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: Vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului

Ludovic Orban a facut o serie de declaratii referitoare la alegerile anticipate. Premierul desemnat a spus ca acestea vor avea loc dupa decizia presedintelui de dizolvare a Parlamentului si dupa ce se vor indeplini conditiile constitutionale pentru dizolvarea Parlamentului.

Sefi din Politia Chitila cercetati penal, dupa moartea Irinei, tanara mamica ucisa de sot

Noi informatii in cazul crimei cutremuratoare din Chitila.

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei.

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (FOTO, VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei.

Mai multi militari americani, ucisi de un taliban imbracat in uniforma militara afgana

Cel putin doi militari americani si unul afgan au fost ucisi, duminica, in provincia afgana Nangarhar, dupa ce un barbat imbracat in uniforma militara afgana a deschis focul asupra lor. Potrivit CNN,.

Cum ajung tot mai multi tineri romani sa sufere de boli de inima: Dupa 20 de ani de fumat, adica la varsta de 35 de ani, acesti pacienti ajung sa faca infarct

Stresul, fumatul, consumul de droguri si lipsa unui control periodic sunt factorii care au determinat o scadere alarmanta a varstei la care romanii ajung sa fie diagnosticati cu boli grave de inima. Cel mai tanar pacient operat in ultimul an la Buzau a avut putin peste 40 de ani, iar specialistii din Spitalul Judetean Buzau spun ca astfel de cazuri sunt tot mai des intalnite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )