Libnet.ro
UNICEF

05:00

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (VIDEO)

B1 B1,
Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei. continuă pe B1

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (FOTO, VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei.

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde Politia si Armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (FOTO, VIDEO)

Cel putin 20 persoane au fost ucisede un soldat, sambata, in orasul thailandezNakhon Ratchasima, si un alt numar necunoscut de persoane au fost ranite,anunta BBC. UPDATE 19:30 - Bilantul.

Panica in Thailanda, unde un soldat a impuscat oameni pe strada, apoi s-a refugiat intr-un mall. Sunt mai multi morti - VIDEO

Atac armat in Thailanda, unde un soldat a deschis focul si a facut numeroase victime in orasul Nakhon Ratchasima, cunoscut si sub numele de Korat,aflat la nord est de Bangkok.

Pasagerii aflati pe nava de croaziera din Japonia, unde se afla si 17 romani, se plang de conditiile grele de pe vas

Pasagerii aflati pe nava de croaziera din Japonia, unde se afla si 17 romani, se plang de conditiile grele de pe vas. Numarul persoanelor infectate cu temutul coronavirus a ajuns la 61. Autoritatile japoneze mai au insa de verificat sute de pasageri, iar numarul cazurilor ar putea creste. Bilantul epidemiei a ajuns si el la 638 de morti si peste 31. 000 de imbolnaviri in toata lumea.

A venit iarna. Prapad pe drumurile din Romania. Unde a lovit crunt viscolul

Inca de anul trecut vremea, la nivelul intregii tari, a fost mult mai blanda fata de aceeasi perioada din anii trecuti. Suntem deja in luna februarie a anului 2020 si, in unele zone, temperaturile au ajuns si la 17 18 grade celsius, in conditiile in care nu am avut parte de ninsori, poate doar .

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

incepe operationalizarea primelor sisteme antibalistice Patriot din Romania. Unde vor fi amplasate complexele ultramoderne de baterii si ce caracteristici au

Fortele Aeriene Romane au demarat procedura de realizare a complexelor de baterii, ca parte din operationalizarea primelor doua sisteme antiaeriene Patriot in Romania, potrivit Adevarul. Este vorba despre.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )