Libnet.ro
UNICEF

12:30

MAI: Procedurile pentru situatii de urgenta, in curs de reanalizare, simplificare si clarificare

B1 B1,
MAI: Procedurile pentru situatii de urgenta, in curs de reanalizare, simplificare si clarificare

Procedurile de cooperare dintre structurile Ministerului Afacerilor Interne si alte autoritati sau institutii, in gestionarea situatiilor de urgenta, sunt in curs de reanalizare, simplificare si clarificare,. continuă pe B1

Arafat, cel mai potrivit la Departamentul pentru situatii de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta, infiintat recent in Ministerul de Interne, transmit surse din presa.

Salvamontul, Transylvania Off Road si cluburile de radioamatori, in componenta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj

In Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj vor fi introdusi membri ai unor entitati noi printre care amintim Serviciul Public Judetean de Salvamont-Salvaspeo Cluj, Salvamont Salvaspeo Vladeasa Cluj, Cluburile de Radioamatori clujene, ANCOM, Transylvania Off Road Club etc. Anuntul a fost facut de Prefectura Cluj, care acum lucreaza la aceste modificari.

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

Radu Tudor: 112 poate fi transferat la Departamentul pentru situatii de urgenta, iar STS sa ramana serviciul de catering pentru Basescu

Realizatorul Punctul de intalnire Radu Tudor a comentat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, balbaiala autoritatilor romane de a da de urma a doua persoane care s-au ratacit in nameti,.

Ponta a cerut trecerea STS la MAI. Doctorul Raed Arafat, cel mai potrivit pentru a coordona un asemenea departament

Uniunea Social Liberala a initiat un proiect legislativ de urgenta prin care trece Serviciul de Telecomunicatii Speciale din subordinea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in subordinea Ministerului de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )