Libnet.ro
UNICEF

05:00

Radu Tudor: 112 poate fi transferat la Departamentul pentru situatii de urgenta, iar STS sa ramana serviciul de catering pentru Basescu

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: 112 poate fi transferat la Departamentul pentru situatii de urgenta, iar STS sa ramana serviciul de catering pentru Basescu

Realizatorul Punctul de intalnire Radu Tudor a comentat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, balbaiala autoritatilor romane de a da de urma a doua persoane care s-au ratacit in nameti,. continuă pe Antena3

Arafat, cel mai potrivit la Departamentul pentru situatii de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta, infiintat recent in Ministerul de Interne, transmit surse din presa.

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

Radu Tudor: Un ministru trebuie sa realizeze ca e o situatie de urgenta atunci cand cade un avion

Ramona Manescu, ministrul Transporturilor, spune ca se exagereaza mult pe seama tragediei din Apuseni si ca nu se impunea convocarea unui comitet. Radu Tudor, realizator al emisiunii Punctul de intalnire,.

Radu Tudor: in dauna aflarii adevarului, Basescu prefera sa ramana in brate cu STS-ul

Radu Tudor, realizator al emisiunii Punctul de intalnire, a comentat, duminica seara, la Antena 3, prima iesire a presedintelui Traian Basescu pe tema tragediei din muntii Apuseni. Am asistat la una din cele.

Mircea Diaconu si Alexandru Athanasiu, invitati astazi la Punctul de intalnire cu Radu Tudor

Radu Tudor va invita duminica sa localizam la Punctul de intalnirecoordonatele bunului simt si valorii din Romania. De la ora 19,00, maestrul Mircea Diaconu, autorul cartii de succes Lanoi cind vine iarna,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )