Libnet.ro
UNICEF

06:15

Arafat, cel mai potrivit la Departamentul pentru situatii de urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Arafat, cel mai potrivit la Departamentul pentru situatii de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta, infiintat recent in Ministerul de Interne, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta a cerut trecerea STS la MAI. Doctorul Raed Arafat, cel mai potrivit pentru a coordona un asemenea departament

Uniunea Social Liberala a initiat un proiect legislativ de urgenta prin care trece Serviciul de Telecomunicatii Speciale din subordinea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in subordinea Ministerului de.

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

Salvamontul, Transylvania Off Road si cluburile de radioamatori, in componenta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj

In Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Cluj vor fi introdusi membri ai unor entitati noi printre care amintim Serviciul Public Judetean de Salvamont-Salvaspeo Cluj, Salvamont Salvaspeo Vladeasa Cluj, Cluburile de Radioamatori clujene, ANCOM, Transylvania Off Road Club etc. Anuntul a fost facut de Prefectura Cluj, care acum lucreaza la aceste modificari.

Care va fi CEL MAI CAUTAT JOB de pe Planeta in urmatorii ani. Mii de romance deja fac asta

Nu domeniul IT-ului sau cercetarii va oferi cel mai cautat job din lume, ci medicina. Potrivit unui top realizat de jurnalistii de la Business Insider, meseria de asistenta va fi cea mai cautata pe intreaga.

Economia Rusiei a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai slab ritm dupa 2009

Economia Rusiei a inregistrat anul trecut o crestere de 1,3%, cel mai slab ritm din 2009 si usor sub estimarile analistilor, de 1,4%, ca efect al scaderii investitiilor pe fondul recesiunii din zona euro. in 2012, PIB-ul Rusiei a in registrat un avans de 3,4%, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Imaginea, culoarea si nivelul de poluare conteaza cel mai putin pentru cumparatorii de masini din Romania

Imaginea masinii, demarajul, culoarea si nivelul de poluarea conteaza cel mai putin pentru clientii de masini din Romania, in timp ce criteriile cele mai importante sunt legate de factorul cost, fie ca vorbim de consumul de carburant, de costurile de intretinere sau de fiabilitate. Siguranta nu conteaza nici macar cat jumatate din importanta acordata consumului de carburant, reiese dintr-un studiu realizat de Daedalus Millward Brown.

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

Salariile conducerii ASF: Cel mai mare venit lunar net este al presedintelui ASF - 14.000 de euro. Veniturile prim-vicepresedintelui si ale vicepresedintilor - 12.000 de euro

Nivelul salarizarii membrilor Consiliului ASF este mult sub cel al conducerii fostelor comisii de supraveghere CSA, CNVM si CSSPP), a comunicat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), care subliniaza ca nu este o institutie bugetara, ci una care se finanteaza in principal din cote, tarife si taxe aplicate entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate. Cel mai mare venit lunar net din cadrul ASF este al Presedintelui ASF - echivalentul in lei a 14. 000 de euro, iar veniturile lunare nete ale prim-vicepresedintelui ASF si vicepresedintilor ASF sunt echivalentul in lei a 12. 000 de euro, precizeaza autoritatea.

Cel mai puternic PC portabil e la fel de mare ca un smartphone: Tango este urmatorul pas in evolutia PC-ului

Cum crezi ca ar arata cel mai puternic computer ultraportabil? Apple are un astfel de produs sub forma Mac Mini, dar cineva s-a gandit ca o poate face mai bine. Astfel a aparut Tango, un computer care iti va fi consola video, centru de gaming si PC cu Linux sau Windows.

Petrolul si-a pierdut cel mai bun pasator

Echipa Petrolul Ploiesti s-a despartit, luni, de Damien Boudjemaa, cel mai bun pasator al gazarilor in prima parte a campionatului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )