Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta a cerut trecerea STS la MAI. Doctorul Raed Arafat, cel mai potrivit pentru a coordona un asemenea departament

Antena3 Antena3,
Ponta a cerut trecerea STS la MAI. Doctorul Raed Arafat, cel mai potrivit pentru a coordona un asemenea departament

Uniunea Social Liberala a initiat un proiect legislativ de urgenta prin care trece Serviciul de Telecomunicatii Speciale din subordinea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in subordinea Ministerului de. continuă pe Antena3

Basescu: Ponta a cerut trecerea STS la MAI si demiterea lui Opris, niciuna din variante nu e viabila

Update 17:53 Presedintele Traian Basescu a declarat ca premierul Victor Ponta a cerut trecerea STS la MAI si destituirea sefului Serviciului, seful statului precizand ca niciuna din variante nu este viabila.

Ponta vrea trecerea STS-ului in cadrul MAI: Vom da un proiect de lege care va fi adoptat in procedura de urgenta

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la finalul CSAT si a sedintei de urgenta a USL, ca sefulSTS trebuia sa-si asume aceeasi responsabilitate ca siROMATSAsi ISU privind.

Crin Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Proiectul de lege prin care se propune trecerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, va fi depus la Camera Deputatilor, nu la Senat, a declarat luni presedintele Camerei Superioare a Parlamentului, Crin Antonescu, informeaza Agerpres.

Blaga anunta ca va ataca la CCR trecerea STS la MAI. Ponta il ironizeaza.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca partidul sau va ataca la Curtea Constitutionala proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar urma sa treaca in subordinea Ministerului de Interne, informeaza Agerpres. Bineinteles ca vom ataca, dar sa vedem de ce o facem. Nici in ceasul al 12-lea, Ponta nu recunoaste ca s-a ajuns in situatia sa moara oameni cu zile vorbim de accidentul din Muntii Apuseni sau nu stie cum sa se intervina la deszapeziri, .

Victor Ponta: Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta din MAI

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca secretarul de stat Raed Arafat este cel mai potrivit pentru a coordona Departamentul pentru situatii de urgenta infiintat in cadrul Ministerului de Interne, relateaza Ag.

Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Crin Antonescu, presedintele Senatului, a declarat, astazi, ca proiectul de lege prin care se propune trecerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, va fi depus la Camera Deputatilor, nu la Senat, transmit surse din presa.

Crin Antonescu: Proiectul privind trecerea STS la MAI va fi depus la Camera Deputatilor

Crin Antonescu, a declarat, luni, ca proiectul de lege prin care se propune trecera Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) la Ministerul de Interne va fi depus la Camera Deputatilor si nu la Senat. Proiectul.

Blaga: Vom ataca la CCR trecerea STS la MAI

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni ca partidul sau va ataca la Curtea Constitutionala proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale ar urma sa treaca in subordinea Ministerului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )