Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mai putin de 10% dintre companiile de transport rutier de marfuri infiintate anul trecut pot rezista in urmatorii ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai putin de 10% dintre companiile de transport rutier de marfuri infiintate anul trecut pot rezista in urmatorii ani

Mai putin de 10% dintre companiile din domeniul transportului rutier de marfuri infiintate anul trecut au sanse reale de a rezista pe piata in urmatorii ani, se arata intr-un studiu de specialitate, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Vehiculele electrice emit mai putin CO2 decat dieselurile

Un studiu al Universitatii Libere din Bruxelles demonteaza un mit: indubitabil, orice vehiciul electric emite mult mai putin CO2 decat un automobil diesel. Pare o afirmatie de simt comun, insa industria auto pretindea ca EV-urile ar avea un impact climatic mai mare decat dieselurile.

Noapte de cosmar in Timis. Patru morti in doua accidente rutiere petrecute in mai putin de jumatate de ora

Noapte de cosmar in judetul Timis, unde patru persoane au murit in urma a doua accidente rutiere petrecute in judet. Unul dintre accidente a avut loc pe drumurile dintre Tomnatic si Gottlob, iar altul la intrare in Lugoj.

De ce vizita Patriarhului Kiril in Romania este mai putin relevanta decat pare

Ofensiva culturala ruseasca, menita sa sprijine pretentiile lui Vladimir Putin de a fi un jucator mondial esential si, de asemenea, sa legitimeze eventualele noi salturi expansioniste ale Kremlinului fie si prin tentativa de a dicta la ce tip de armament defensiv pot avea acces tari ca Romania sau Polonia), e una cu un potential de seductie mult supraestimat.

Cum stiti ca suferiti de anxietate. Cauze mai putin cunoscute ale starii de nervozitate

Starile de nervozitate si anxietate pot fi date de foarte multe cauze. De la stilul de viata, la anumite boli sau chiar de lipsa unor vitamine sau minerale.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )