Libnet.ro
UNICEF

22:45

O maimuta a provocat ciocniri intre doua triburi din Libia, soldate cu moartea a cel putin 16 persoane

Adevărul Adevărul,
O maimuta a provocat ciocniri intre doua triburi din Libia, soldate cu moartea a cel putin 16 persoane

Cel putin 16 persoane au murit si alte 50 au fost ranite in Libia, dupa patru zile de ciocniri intre triburi rivale, lupte starnite de o maimuta, transmite The Guardian. continuă pe Adevărul

Razbunare PORNOGRAFICA intre doua prietene din cauza unei haine

S-a certat cu cea mai buna prietena din cauza unei haine iar ca drept razbunare, i-a trimis iubitului acesteia imagini cu ele doua in timp ce faceau sex in grup. Desi Abigail Stringfellow.

SOCAR a inaugurat cea de-a doua benzinarie din Ilfov si a ajuns la 35 de statii

Compania azera de petrol SOCAR, care detine in Romania o retea de 35 de benzinarii, a deschis luna aceasta cea de-a doua benzinarie din judetul Ilfov, in Tunari.

Gabriel Popescu, consilierul ministrului Sanatatii: Romania este a doua tara din Europa la consumul de antibiotice

Romania este a doua tara din Europa in ceea ce priveste consumul de antibiotice, zilnic aproximativ 600. 000 de romani urmand un astfel de tratament, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Popescu, consilierul ministrului Sanatatii, citat de Agerpres.

Atacul unei maimute din Libia a starnit un conflict tribal cu tancuri, mortiere si armament greu care a provocat moartea a cel putin 16 persoane

Cel putin 16 oameni au murit si 50 au fost raniti in Libia in patru zile, dupa ce o maimuta a starnit un conflict tribal, spune The Guardian.

Programul ultimelor doua etape din Liga 1 in 2016

Liga Profesionista de Fotbal a dat publicitatii, luni, programul meciurilor ultimelor doua etape programate in Liga 1, in 2016.

Sanatatea, Dezvoltarea si Agricultura primesc cei mai multi bani la a doua rectificare din 2016

Sanatatea primeste cei mai multi bani la cea de-a doua rectificare bugetara din acest an, credite de angajament de 2,21 miliarde de lei urmand sa fie alocate Casei Nationale de Asigurari de Sanatate in vederea incheierii unor noi contracte pentru aria terapeutica hepatita cronica, potrivit Ministerului Finantelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )