Libnet.ro
UNICEF

09:17

MANIFESTATIE IMPOTRIVA LOCKDOWN-ULUI NATIONAL IN OLANDA: Mii de oameni au fost dispersati cu tunuri cu apa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MANIFESTATIE IMPOTRIVA LOCKDOWN-ULUI NATIONAL IN OLANDA: Mii de oameni au fost dispersati cu tunuri cu apa

Mii de oameni au participat la un protest neautorizat in Amsterdam duminica fata de lockdown-ului national pentru a incetini raspandirea coronavirusului, inainte de a fi dispersati de politie cu tunuri cu apa, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Manifestatie impotriva lockdown-ului national in Olanda: Mii de oameni au fost dispersati cu tunuri cu apa

Mii de oameni au participat la un protest neautorizat in Amsterdam duminica fata de lockdown-ului national pentru a incetini raspandirea coronavirusului, inainte de a fi dispersati de politie cu tunuri cu apa, relateaza Reuters.

Mii de oameni au participat, in Viena, la o manifestatie impotriva restrictiilor din pandemie VIDEO

Mii de oameni au participat, sambata, la Viena, la un mars de protest fata de restrictiile decise de guvernul austriac in contextul pandemiei de coronavirus, informeaza Reuters.

in Olanda, mii de familii au fost acuzate pe nedrept de frauda la incasarea alocatiilor, iar unele au fost obligate sa returneze banii pe mai multi ani Guvernul Rutte ar putea demisiona in bloc

Guvernul condus de premierul olandez Mark Rutte ia in calcul posibilitatea de a demisiona in bloc, dupa un raport care a invinuit cabinetul pentru gestionarea necorenspunzatoare a subventiilor pentru ingrijirea co.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )