Libnet.ro
UNICEF

18:00

Maratonul Bucuresti a fost anulat pe ultima suta de metri, din cauza numarului mare de cazuri Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Maratonul Bucuresti a fost anulat pe ultima suta de metri, din cauza numarului mare de cazuri Covid-19

Cursa de maraton a alergatorilor profesionisti Bucharest Marathon nu se va mai putea desfasura in acest weekend, avand in vedere evolutia situatiei actuale, in care numarul de cazuri de imbolnavire cu COVID-19 din Capitala a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori, informeaza organizatorul evenimentului. Decizia a fost luata la cererea Ministerului Tineretului si Sportului. continuă pe Hotnews

Maratonul Bucuresti a fost anulat din cauza numarului mare de cazuri COVID-19

Cursa de maraton a alergatorilor profesionisti Bucharest Marathon nu se va mai putea desfasura in acest weekend, avand in vedere evolutia situatiei actuale, in care numarul de cazuri de imbolnavire cu COVID-19 din Capitala a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori.

Maratonul de la Bucuresti a fost anulat

Cursa care trebuia sa se desfasoare duminica, 11 octombrie, nu se va mai tine din cauza pandemiei de coronavirus.

Maratonul International Bucuresti, programat in acest weekend, a fost anulat din cauza pandemiei

A 13-a editie a Maratonului Bucuresti, programat sa se desfasoare sambata si duminica, a fost anulat din cauza exploziei deimbolnaviri cu Covid-19. La evenimentul sportiv urmau sa partcipe,.

Economia globala se confrunta cu cea mai proasta situatie din ultima suta de ani si lideri de mari companii cer reforme urgente

Economia globala este in cea mai proasta situatie din ultima suta de ani, avertizeaza Yousef Al-Benyan, presedintele lui Business Twenty B20), un grup al directorilor generali CEOs) de inalt nivel din toata lumea care vrea sa reprezinte vocea comunitatii de afaceri din toate sectoarele economiei tarilor Grupului celor 20.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )