Libnet.ro
UNICEF

13:00

Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Exista si varianta de a merge la vot cat mai repede

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, despre motiunea de cenzura: Exista si varianta de a merge la vot cat mai repede

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca va respecta decizia Curtii Constitutionale, daca Guvernul va ataca motiunea PSD, dar ca exista si varianta de a merge la vot cat mai repede. El a spus ca, daca motiunea trece, este exclus ca PSD sa mai voteze un guvern liberal. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura n-are nicio legatura cu congresul PSD

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului n-are nicio legatura cu congresul PSD, a afirmat, astazi, liderul interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor.

Ciolacu: Am depus motiunea de cenzura impotriva celui mai dezastruos guvern din ultimii 30 de ani Avem o propunere de premier, nu e membru PSD - UPDATE

PSD a depus luni motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Orban, cel mai dezastruos guvern pe care l-a avut Romania in ultimii 30 de ani, a anuntat liderul social-democrat Marcel Ciolacu. Pentru a trece motiunea sunt necesare 233 de voturi, iar Ciolacu sustine ca PSD va negocia cu toate fortele responsabile si ca e cazul ca USR sa ne demonstreze daca e la putere sau in opozitie. Cum arata textul motiunii de cenzura Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mita generalizataCare sunt mizele pentru PSD si cum arata calcule pe voturi Cele doua nume de premier pregatite de CiolacuSingurul parlamentar PSD care nu a semnat motiunea de cenzura.

Motiunea pacii. Cum pot profita si Ciolacu, si Orban de motiunea de cenzura depusa de PSD. CCR arbitreaza

In premiera, PSD a depus motiune de cenzura in sesiune extraordinara, Marcel Ciolacu fiind presat de Congresul partidului. De partea cealalta, PNL va contesta demersul la CCR. Augustin Zegrean, fostul presedinte al institutiei, explica cine are dreptate. in plan politic, noua disputa dintre PNL si PSD ar avantaja ambele partide.

Orban, despre motiunea de cenzura: Analizam posibilitatea de a ataca la CCR. Ce tara e aia in care se depun motiuni in vacanta parlamentara?

Ludovic Orban a afirmat ca analizeaza posibilitatea sa sesizeze un conflict juridic de natura constitutionala la CCR in legatura cu depunerea motiunii de cenzura in vacanta parlamentara. Premierul a adaugat ca in 30 de ani nu a existat asa ceva si anume depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara.

Surse. Cate semnaturi a strans Ciolacu pentru motiunea de cenzura. Teodorovici, singurul din PSD care nu a semnat

204 parlamentari au semnat motiunea de cenzura a PSD pana in acest moment, sustin surse politice pentru Adevarul. Eugen Teodorovici, aflat la cutite cu Marcel Ciolacu, e singurul parlamentar PSD care nu a semnat motiunea. Pentru a tranti Guvernul Orban, PSD trebuie sa adune 233 de voturi.

Ciolacu: Maine depunem motiunea de cenzura si saptamana viitoare o citim

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca saptamana viitoare va avea loc depunerea motiunii si citirea acesteia. Anuntul a fost facut la lansarea candidatilor PSD pentru Bucuresti.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna tot astazi, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura impotriva Guvernului va trece. Ce contine documentul

Marcel Ciolacu sustine ca motiunea de cenzuta impotriva Guvernului va trece. Presedintele PSD estimeaza ca 252 de parlamentari vor vota documentul. Cred ca e un moment 0 in care nu mai exista gri in Parlament. Exista alb si negru. Acest guvern trebuie sa plece. , a spus Ciolacu.

PSD ar putea depune, luni, motiunea de cenzura. Marcel Ciolacu, mesaj catre guvernul Orban: Ati scapat total situatia de sub control

PSD ar urma sa depuna, luni, la Parlament, motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban, potrivit anuntului facut saptamana trecuta de Marcel Ciolacu, liderul interimar al.

MARCEL CIOLACU: Avem mai multe nume de prim-ministru, unul este mai conturat

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca propunerea de premier, in cazul in care motiunea de cenzura depusa impotriva Guvernului Orban va trece, este un fost membru al Partidului Social-Democrat, el afirmand ca nu este vorba despre Vasile Dancu, Sorin Grindeanu sau George Maior.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )