Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu explica de ce vrea daramarea Guvernului Orban: Votarea motiunii este un act de patriotism!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu explica de ce vrea daramarea Guvernului Orban: Votarea motiunii este un act de patriotism!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre motiunea cenzura impotriva Guvernului Orban care se va vota luni in Parlament. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, mesaj inainte de motiunea de cenzura: Guvernul Orban trebuie sa plece!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a transmis un mesaj pentru partenerii din Parlament, dar si pentru parlamentarii PSD, cu o zi inainte de votul motiunii de cenzura impotriva Guvernului Orban, printr-o postare pe Facebook.

Marcel Ciolacu: in acest moment sunt suficiente voturi ca motiunea sa treaca. Si fara UDMR avem suficiente voturi

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat ca exista suficiente voturi ca motiunea de cenzura, care va fi votata in plenul reunit de luni al Parlamentului, sa treaca. El a precizat ca si fara alesii UDMR, exista numarul necesar pentru ca Guvernul Orban sa pice. Acesta nu a exclus depunerea unei alte motiune de cenzura din septembrie, pentru ca este o alta sesiune parlamentara.

Marcel Ciolacu: in acest moment, sunt suficiente voturi pentru ca motiunea de cenzura sa treaca (VIDEO)

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca exista voturile necesare pentru ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului liberal sa treaca. Dezbaterea si votul asupra motiunii de cenzura sunt.

Marcel Ciolacu: Motiunea va trece si fara voturile UDMR

Marcel Ciolacu, spune ca sunt suficiente voturi ca motiunea de cenzura sa treaca, chiar si fara UDMR. in acest moment sunt suficiente voturi ca motiunea de cenzura sa treaca, a spus Marcel Ciolacu, dupa sedinta Consiliului Politic National al PSD.

EXCLUSIV Cine e premierul finantist gasit de Marcel Ciolacu

Viceguvernatorul BNR Leonardo Badea este alegerea lui Marcel Ciolacu pentru functia de premier, sustin surse din conducerea PSD pentru Adevarul. Badea a fost unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea. PSD si aliatii din Parlament strang, pe hartie, 234 de voturi, cu unul peste limita majoritatii, insa liderii social-democrati sunt de parere ca motiunea nu va trece.

Cristoiu: Marcel Ciolacu, pandit de un adversar nevazut

Ion Cristoiu afirma ca liderul PSD, Marcel Ciolacu si echipa sa, castigatoare la congresul extraordinar din 22 august, s-ar putea confrunta la alegerile locale adversari tacuti care asteapta momentul electoral de la sfarsitul lui septembrie pentru a le clatina scaunul.

Marcel Ciolacu, un nou atac la Guvernul PNL: Au furat, au mintit, au distrus economia!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat un nou atac la Guvernul PNL printr-o postare pe Facebook in care ii acuza pe liberali ca au furat, au mintit si au distrus economia.

Marcel Ciolacu: Si fara UDMR avem suficiente voturi ca motiunea sa treaca

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca in acest moment sunt suficiente voturi pentru ca mot.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban va fi dezbatuta si votata luni, de la ora 14:00

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis ca va fi un plen reunit al Camerei Deputatilor si Senatulului luni, de la ora 14. 00, pentru a dezbate si vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban.

Victor Ponta: Deja s-a negociat rezultatul motiunii de luni. Ramanem cu Orban Marcel Ciolacu: Declaratiile privind blaturi nu tin loc de vot

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, s-a aratat sceptic cu privire la rezultatul motiunii de cezura, care se va dezbate luni, el acuzand un blat intre PNL si PSD. Pe de alta parte, liderul PSD, Marcel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )