Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Ciolacu, mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban: I-am dat sansa sa il schimbe pe Citu de la Finante!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban: I-am dat sansa sa il schimbe pe Citu de la Finante!

Marcel Ciolacu, deputat PSD, a transmis un mesaj dur catre premierul Ludovic Orban. Acesta a afirmat faptul ca stiaca Florin Citu va fi un dezastru la Finante, dar Ludovic Orban a ignorat acest. continuă pe Antena3

Atac dur al premierului Ludovic Orban la adresa Gabrielei Firea

Atac dur al premierului Ludovic Orban la adresa Gabrielei Firea. Acesta spune ca primarul Capitalei are un management CATASTROFAL deoarece nu a reusit sa finalizeze Sala Polivalenta din Capitala, proiect.

Ludovic Orban mesaj la implinirea a 32 de ani de la revolta din Brasov

Premierul Ludovic Orban afirma ca suferintele prin care au trecut eroii luptei anticomuniste din Rom.

Ludovic Orban, apel la ministrul Internelor pe tema raportului privind interventia jandarmilor din 10 august: Va cer sa prezentati raportul, sa fie cunoscut opiniei publice (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, miercuri, ministrului Internelor, Marcel Vela, sa faca public de indata raportul privind interventia jandarmilor la protesul din 10 august 2018. intrebat de Orban, in.

Ludovic Orban ii solicita ministrului de Interne sa prezinte raportul referitor la Dosarul din 10 august

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat, miercuri, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, ca, dupa finalizarea procedurii referitoare la desecretizarea dosarului referitor la evenimentele din 10 august, sa pr.

Cum raspunde Dancila, dupa ce i s-a transmis sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii: E o situatie fara precendent!. Mesaj dur catre Iohannis

Viorica Dancila a oferit prima reactie, dupa ce Rares Bogdan a afirmat ca Directia Nationala Anticoruptie ar trebui sa o ancheteze pentru ca ar fi devalizat visteria Romaniei. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa iasa public si sa spuna de unde are Rares Bogdan informatii despre actiunile procurorilor. Viorica Dancila, .

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu Andrei Zaharescu

Momente grele pentru fostul sot al Andreei Berecleanu. Din pacate, acesta ar putea sa ramana fara locul de munca, din cauza lui Ludovic Orban. Ce se intampla cu tatal copiilor prezentatoarei? Fostul sot al Andreei Berecleanu ar putea ramane fara job Guvernul Orban ar putea sa-i cheme din nou pe Andrei Zaharescu s Catalin-Radu-Dancu in .

Ce salarii nu se vor mai plati, potrivit premierului Ludovic Orban. in rest, platile se vor face la termen

Ludovic Orban a facut astazi ultimele anunturi cu privire la situatia salariilor despre care s-a tot vorbit zilele acestea. Plata salariilor a fost pusa la indoiala de mai multe fake news-uri transmise de PSD, prin intermediul sefei de campanie a Vioricai Dancila, Lia Olguta Vasilescu. Ea a atacat PNL, printr-o ironie in care ar fi .

LUDOVIC ORBAN: Doua miliarde de lei pentru platile aferente contractului pentru rachetele Patriot

Premierul Ludovic Orban a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta la Ministerul Apararii Nationale, ca a deblocat suma de doua miliarde de lei pentru contractul referitor la rachetele Patriot.

LUDOVIC ORBAN: Toate cercetarile sociologice facute arata ca Iohannis castiga in turul doi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca toate cercetarile sociologice facute incepand cu trei luni inainte de alegeri arata ca actualul presedinte al tarii va castiga un al doilea mandat la o diferenta foarte mare, cu orice candidat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )