Libnet.ro
UNICEF

23:30

Marcel Ciolacu, mesaj pentru credinciosi: Lumina e in noi si in sufletele noastre!

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, mesaj pentru credinciosi: Lumina e in noi si in sufletele noastre!

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj pentru credinciosii care sarbatoresc Pastele Catolic in aceasta duminica. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu (PSD): Guvernul ne anunta ca am ajuns la fundul sacului, inainte de a fi dat stimulente pentru salvarea companiilor si a locurilor de munca

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a acuzat Guvernul Orban ca vorbeste despre lipsa fondurilor bugetare, inainte de a fi dat stimulente pentru salvarea companiilor si a locurilor de munca, inainte ca.

Marcel Ciolacu sustine ca Guvernul ne anunta ca am ajuns la fundul sacului

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, intreaba Guvernul, vineri, intr-o postare pe Facebook, ce a facut cu banii, acuzand ca s-au cheltuit 12 milioane de lei, inainte ca Guvernul sa fi dat macar un singur 1 leu pentru stimularea economiei si pentru protejarea populatiei vulnerabile in contextul pandemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu: Guvernul ne anunta ca am ajuns la fundul sacului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a adresat o serie de intrebari Guvernului condus de Ludovic Orban, printr-o postare pe Facebook, cu privire la situatia economica a Romaniei.

Marcel Ciolacu: Dupa Paste, toti parlamentarii ar trebui sa vina la serviciu. Legea vaccinarii obligatorii va trece curand

Marcel Ciolacu sustine ca solicita revenirea parlamentarilor la serviciu, dupa Paste, cu respectarea conditiilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, chiar daca se prelungeste starea de urgenta.

Marcel Ciolacu a declarat ca PNL nu mai exista, s-a intors PDL cu austeritatea

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi ca PNL nu mai exista, s-a intors PDL cu austeritatea si a afirmat ca bagarea fortata a Romaniei in somaj nu este o solutie.

Marcel Ciolacu: PNL nu mai exista. S-a intors PDL cu austeritatea!

Marcel Ciolacu critica dur guvernarea PNL si modul in care actioneaza in plina pandemie coronavirus. Liderul PSD sustine ca PNL nu mai exista, iar PDL s-a intors cu austeritatea.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru credinciosi in Duminica Floriilor. Iisus Hristos ne va ajuta sa biruim aceasta mare incercare a pandemiei actuale

Pastele acesta se va desfasura in mod diferit. O serie de masuri au fost luate pentru a impiedica raspandirea coronavirusului printre credinciosi. Patriarhul Daniel a tinut sa transmita tuturor un mesaj de i.

Ministrul Vela, mesaj pentru varstnicii nemultumiti de masura izolarii: Am luat decizia pentru ca ii iubim si vrem sa ne bucuram mai mult unii de altii

Marcel Vela a afirmat ca Romania se confrunta cu o situatie dificila, dar ca, spre deosebire de alte tari, numarul de decese provocate de coronavirus este cu mult mai mic pentru ca au fost luate masuri din timp.

Klaus Iohannis, mesaj pentru credinciosii care sarbatoresc Pastele, dar si pentru cei care sarbatoresc Floriile. Puterea credintei noastre ne uneste sufleteste (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj credinciosilor care sarbatoresc Pastele Catolic in aceasta duminica, dar si celor ortodocsi sau ai altor culte care vor sarbatori Floriile.

VIDEO. Iohannis, mesaj pentru crestini, de Paste si Florii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de Paste pentru cei care sarbatoresc invierea in ace.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )