Libnet.ro
UNICEF

20:30

Marcel Ciolacu: Miercuri sau joi vom avea votul Parlamentului privind decretul de urgenta. Nu il respingem

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu: Miercuri sau joi vom avea votul Parlamentului privind decretul de urgenta. Nu il respingem

Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta, a declarat, luni, Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, liderul interimar al PSD. continuă pe Adevărul

Ciolacu: Parlamentul va aproba miercuri sau joi decretul Votul va fi dat online

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat, luni ca Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta. Ciolacu a precizat ca se pot face modificari la actul emis de presedinte dar ca, din punctul sau de vedere nu vor exista probleme.

Marcel Ciolacu: Vom vota un guvern stabil in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca social-democratii vor vota un guvern st.

Marcel Ciolacu: Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta. Liderul PSD a precizat ca textul anuntat de Klaus Iohannis luni va.

Marcel Ciolacu critica decretul Presedintelui, cu privire la starea de urgenta: Venim cu observatii

Marcel Ciolacu a vorbit, luni seara, despre decretul privind starea de urgenta in Romania, in contextul noului coronavirus.

Marcel Ciolacu: Starea de urgenta decretata de Iohannis nu are ca scop intensificarea panicii, ci o coordonare eficienta a actiunii autoritatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a solicitat autoritatilor sa fie foarte atente la modul in care comunica public pentru a nu crea panica in randul populatiei.

Marcel Ciolacu cere masuri urgente in prima sedinta de Guvern

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut cateva masuri urgente care ar trebui luate in prima sedinta de Guvern, afirmand ca ne aflam la inceputul crizei si trebuie luate masuri pentru a nu se ajunge la concedieri sau inchideri de firme.

Marcel Ciolacu, PSD: Trei luni pierdute cu un guvern iresponsabil au lasat urme adanci

Intr-o postare pe o retea de socializare, Marcel Ciolacu, PSD, si-a exprimat nemultumirea fata de feul in care decurge viata politica romaneasca si a indemnat oamenii sa iasa la vot.

PeBloguri: Marcel Ciolacu: Asta as fi spus azi in plenul Parlamentului. Daca am fi avut conditii normale

Asta as fi spus azi in plenul Parlamentului. Daca am fi avut conditii normale, a spus presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: in conditii normale, daca nu ar fi existat aceasta epidemie, cu totii am fi votat impotriva acestui guvern al PNL

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a scrie, pe pagina sa de Facebook, ca in conditii normale, daca nu ar fi existat epidemia de coronavirus, toti social-democratii ar fi votat impotriva Guvernului.

Marcel Ciolacu le cere parlamentarilor PSD sa voteze Guvernul Orban: Sa intelegem aceasta situatie exceptionala si sa ne facem datoria (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face apel la parlamentarii social-democrati sa isi facadatoria si sa voteze Guvernul PSD. intr-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )