Libnet.ro
UNICEF

21:15

Marcel Ciolacu, votat de PSD sa fie inlocuitorul lui Liviu Dragnea in fruntea Camerei Deputatilor (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Ciolacu, votat de PSD sa fie inlocuitorul lui Liviu Dragnea in fruntea Camerei Deputatilor (VIDEO)

Comitetul Executiv al PSD a decis sa il sustina pe Marcel Ciolacu pentru a prelua sefia Camerei Deputatilor in urma plecarii lui Liviu Dragnea la sefia Camerei Deputatilor. Pentru aceasta pozitie, Marcel. continuă pe B1

Marcel Ciolacu, propunerea PSD pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a declarat marti ca propunerea pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor din partea social-democratilor este Marcel Ciolacu, aceasta urmand sa fie.

Marcel Ciolacu, propus pentru sefia Camerei Deputatilor:Sotia mea mi-a dat azi un mesaj cu trei nume: Adrian Nastase, Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, propus de social-democrati pentru sefia Camerei Deputatilor, le-a povestit jurnalistilor ca a primit un mesaj de ingrijorare de la sotia sa.

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

Scandal la conferinta PSD, dupa rezultatele alegerilor. Liviu Dragnea si-a iesit din minti

Conferinta PSD, dupa aflarea primelor rezultate ale alegerilor europarlamentare, s-a lasat cu intrebari jenante si cu situatii nervoase, la sediul Partidului Social Democrat. Liderul social-democrat a anuntat cp nu va participa la alegerile prezidentiale drept candidat din partea PSD sau a aliantei PSD-ALDE. Scandal la sediul PSD. Dragnea s-a enervat pe reporteri Devina pentru aceasta [] .

Marcel Ciolacu, partenerul de vanatoare al lui Omar Hayssam si coleg de servicii cu Tudose si Vlase, dorit de Dancila in functia desecretar general al PSD (FOTO)

Zilele lui Codrin Stefanescu in functia de secretar general al PSD sunt numarate. Viorica Dancila, actualul sef interimar al partidului, dupa arestarea lui Liviu Dragnea, vrea inlocuireaacestuia cu.

VIDEO Viorica Dancila, la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Este un moment dificil, dar PSD este unit, nu exista tabere in partid/ Nu voi demisiona din Guvern

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o conferinta de presa la finalul sedintei convocate la PSD dupa condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea, ca, indiferent de sentimentele pentru Dragnea, condamnarea aceastuia reprezinta un moment dificil pentru PSD, care trebuie sa iasa intarit. Ea a spus ca marti vor avea loc doua sedinte ale PSD, in care liderii PSD vor stabili pasii de urmat si vor lua impreuna deciziile. Dancila, care a venit la declaratii insotita de mai multi lideri ai partidului si de o parte a ministrilor, a tinut sa sublinieze din nou ca nu va demisiona din Guvern si ca in partid nu exista tabere.

Furtuna in PSD dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Unii lideri cer demisia Guvernului Dancila si alegeri anticipate. Dancila respinge aceste variante

Apropiatii lui Liviu Dragnea au zilele numarate in PSD. Soarta lui Codrin Stefanescu si a lui Mircea Draghici s-ar putea decide astazi. Liderii PSD se reunesc, diseara in Comitetul Executiv, o sedinta c.

Catalin Radulescu (PSD), despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Este a doua executie publica dupa Adrian Nastase(VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a calificat drept o executie publica faptul ca Liviu Dragnea a fost condamnat luni la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la.

VIDEO Oprisan: Daca PSD obtine sub 30%, Liviu Dragnea trebuie sa plece

Marian Oprisan sustine ca, daca PSD obtine la alegerile europarlamentare un scor sub 30%, Liviu Dragnea trebuie sa demisioneze.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )