Libnet.ro
UNICEF

14:15

Marcel Vela: Batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, in functie de fiecare dintre noi (VIDEO)

B1 B1,
Marcel Vela: Batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, in functie de fiecare dintre noi (VIDEO)

Ministrul de Interne a tinut sa le multumeasca din nou romanilor pentru modul in care s-au comportat de la debutul epidemiei de coronavirus. Marcel Vela a repetat ca batalia cu acest dusman nu este. continuă pe B1

Marcel Vela raspunde la intrebarile cetatenilor. Ce spune despre deplasarile in afara localitatii si organizarea de nunti (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a postat, vineri seara, pe pagina sa de Facebook, un material in care le multumeste romanilor pentru efortul depus in ultimele luni si face apel la responsailitate pentru ca batalia cu noul coronavirus nu a fost castigata. De asemenea, el a raspuns la cateva intrebari provenite de la cetateni si lamureste anumite prevederi ale starii de alerta. Vela a facut si un gest neasteptat: a sunat o femeie din Petrosani pentru a-i oferi raspunsul la intrebarea pe care i-o lasase ministrului. Femeia, care lucreaza de trei ani ca ingrijitoare in Germania, a vrut sa stie cand se va relua traficul international de persoane cu microbuzul si daca angajatele care revin din Germania trebuie sa mai stea in carantina institutionalizata.

O femeie din Gradinari, confirmata cu noul coronavirus. A fost depistata intr-o actiune de testare a populatiei in judetul vecin

O femeie care se trata pentru afectiuni mai vechi in spitalul din Dragapani, din judetul Valcea, este cazul cu nr. 52 confirmat cu noul coronavirus din judetul Olt.

Marcel Vela a anuntat Ordonanta Militara 12: Se ridica masura carantinei in Suceava si cele 8 comune limitrofe Nu a mai fost un asemenea razboi. Multumesc celor implicati in acest efort titanic (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, miercuri seara, Ordonanta Militara 12, prin care se ridica masura carantinei in municipiul Suceava si cele opt comune limitrofe. Epicentrul epidemiei de.

CORONAVIRUS |Marcel Vela: Sunati la 112 daca vedeti in metrou pe cineva care stranuta si nu poarta masca de protectie (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, le recomanda persoanelor care intalnesc in mijoacele de transport in comun pe cineva fara masca de protectie, care stranuta, sa sune la 112. Cetatenii care fac.

Marcel Vela, despre parasirea localitatii dupa 15 mai: Nu am niciun motiv sa ma indoiesc de ce spun romanii

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat la Antena 3 ca, incepand cu data de 15 mai, romanii vor putea parasi localitatea de domiciliu doar cu declaratie pe proprie raspundere.

Marcel Vela explica declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar: Era discutia despre un infectat

Cum isi explica Marcel Vela declaratia daca nu are masca si stranuta, poate avea dosar.

Marcel Vela: Nu o sa existe izolete care sa-i astepte la iesirile din metrou pe cetatenii care au stranutat

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut cateva precizari, in urma unui interviu despre care spune ca a fost interpretat gresit de catre mass-media. Este suficient ca un site de stiri sa preia cuvinte scoase din context, ca mai apoi stirea sa circule si sa se rostogoleasca. Da, recunosc ca acum ma afecteaza direct si personal, insa, de fapt, cei mai afectati sunt cetatenii. , sustine Vela.

MARCEL VELA: Stare de alerta la nivel national pe 30 de zile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, joi seara, ca starea de alerta se decreteaza la nivel national pentru 30 de zile.

Marcel Vela a primit replica la stranutul penal: Ma, Vela Vuvuzela, vreti putere? Va facem campanie cu incompetenta voastra

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a ajuns tinta ironiilor pe Facebook, dupa declaratiile sale contradictorii facute in ultima perioada.

Marcel Vela, despre declaratia sa care a starnit controverse: Se opteaza pentru senzational Am avut in vedere un cetatean infectat

Ministrul de Interne Marcel Vela explica pe pagina sa de Facebook ca nu va fi luat nimeni cu izoleta de la gura metroului atunci cand stranuta, iar raspunsul lui dat in emisiunea lui George Buhnici a avut in vedere o persoana infectata cu Covid-19 si care ar incerca sa imbolnaveasca in mod intentionat alte persoane. Vela considera ca nu a gresit si ca o parte a presei prefera senzationalul. Opinie: Despre responsabilitatea cetatenilor, dar si a autoritatilor, dupa 15 mai. O declaratie ciudata a ministrului Vela .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )