Libnet.ro
UNICEF

14:45

Marcel Vela: Infractiunile comise in starea de urgenta sunt sanctionate cu mai multa rapiditate si cu sporuri de pedeapsa

Hotnews Hotnews,
 Marcel Vela: Infractiunile comise in starea de urgenta sunt sanctionate cu mai multa rapiditate si cu sporuri de pedeapsa

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a atentionat ca infractiunile comise in perioada starii de urgenta sunt sanctionate cu mai multa rapiditate si cu sporuri de pedeapsa. continuă pe Hotnews

Dancila ii critica pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare

Viorica Dancila i-a criticat pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare comise in ultima perioada. Fostul premier admite ca si ea a comis gafe, dar niciodata in defavoarea romanilor.

Marcel Vela, in control la frontiera de la Calafat FOTO

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela a facut, sambata, un control de rutina in Punctul de Trecere a Frontierei Calafat pentru verificarea, la fata locului, a modului in care sunt respectate noile masuri dispuse prin Ordonanta Militara nr. 7 din 4 aprilie.

Ce decizii a luat Marcel Vela dupa ce a verificat punctele de trecere a frontierei de la Nadlac

Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a efectuat o vizita la punctele de trecere a frontierei Nadlac II si Nadlac I, pentru a verifica la fata locului cum se desfasoara tranzitul camioanelor de marfa si al autoturismelor.

CORONAVIRUS |Marcel Vela, apel catre romanii din Diaspora: Ramaneti acasa, in tarile unde locuiti, si faceti acolo sarbatorile (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a facut, sambata, in cadrul unei conferinte de presa in care a prezentat Ordonanta Militara numarul 7, un apel catre toti romanii din Diaspora care.

VIDEO Marcel Vela anunta ordonanta militara nr. 7: Se instituie carantina pentru Tandarei

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata ordonanta militara numarul 7, care instituie carantina pentru localitatea Tandarei din judetul Ialomita si relaxeaza partial prevederile legate de formalitatile pe care trebuie sa le indeplineasca soferii de masini cu tonaj peste 2,4 tone care transporta marfuri.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, prezinta masurile din noua Ordonanta Militara la ora 14

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarii de stat Bogdan Despescu si Raed Arafat vor sustine o declaratie de presa la sediul MAI de la ora 14.

Marcel Vela propune ca PTF Nadlac 2 sa fie rezervat pentru transportul de marfa

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, propune ca Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac 2 sa fi.

Sedinta de urgenta la MAI. Premierul Ludovic Orban, discutii cu Marcel Vela

Sedinta de urgenta la Ministerul Afacerilor Interne.

MARCEL VELA: Se instituie carantina pentru Tandarei

ACTUALIZARE - Raed Arafat: La Arad si Hunedoara au fost trimise doua echipe cu medici de la Institutul National de Sanatate Publica. Misiunea pe care o au colegii este sa vina in problemeleor cu care se confrunta SJ Arad si SJ Deva. Aceste echipe de sprijin vor fi trimise si in alte zone daca ni se solicita, fara nicio intarziere. --- *ACTUALIZARE - Vela anunta prelungirea suspendarii transportului rutier international de persoane efectuat catre Italia, Spania, Austria, Elvetia, Irlanda, Turcia si din aceste tari catre Romania pe perioada de urgenta. --- *ACTUALIZARE - Ministrul de Interne: Avand in vedere ca multe tari au intrat in zona rosie, am decis sa suspendam toate zborurile efectuate spre Austria, Belgia, SUA, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia si Iran, in si din aceste tari pentru 14 zile, incepand cu 5 aprilie ora 23:00, ora Romaniei.

Marcel Vela, mesaj pentru romanii din diaspora: Faceti sarbatorile acolo. Aici vom fi nevoiti sa va bagam in carantina

Ministrul Vela a facut un apel catre cei din diaspora sa inteleaga situatia sisa nu se intoarca in Romania de Paste pentru ca vor fi nevoiti sa stea in carantina institutionalizata timp de 14 zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )