Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sedinta de urgenta la MAI. Premierul Ludovic Orban, discutii cu Marcel Vela

Antena3 Antena3,
Sedinta de urgenta la MAI. Premierul Ludovic Orban, discutii cu Marcel Vela

Sedinta de urgenta la Ministerul Afacerilor Interne. continuă pe Antena3

Dancila ii critica pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare

Viorica Dancila i-a criticat pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare comise in ultima perioada. Fostul premier admite ca si ea a comis gafe, dar niciodata in defavoarea romanilor.

Ludovic Orban: Azi prezentam masurile din noua Ordonanta Militara

Premierul Ludovic Orban, a declarat, dupa sedinta cu Marcel Vela de la MAI, ca in aceasta seara vor fi prezentate masurile din noua Ordonanta Militara.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,.

Ludovic Orban: in Ialomita au venit foarte multe persoane din tari incluse in zona rosie. Ce pregatesc autoritatile

Paziti de Armata si Politie, unii locuitori din Tandarei care s-au intors recent din strainatate nu respecta izolarea la domiciliu. Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, 4 aprilie, dupa o sedinta la Ministerul Afacerilor Interne, ca se vor lua toate masurile pentru ca situatia sa nu escaladeze.

Klaus Iohannis - intalnire cu premierul Ludovic Orban pe tema epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis, va avea miercuri, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta de evaluare in contextul epidemiei COVID-19.

Ludovic Orban, despre medicii care demisioneaza: Este usor sa spui sa nu mai practice medicina, dar Romania si asa duce lipsa de cadre medicale

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, referitor la demisiile medicilor din Romania, ca s-a facut propunerea interzicerii dreptului de practica, din zona politica, dar si din afara ei. Orban spune ca nu are o parere clar conturata despre acest lucru si ca se mai discuta cu reprezentantii Ministerului Sanatatii. Premierul afirma ca se vor lua masuri mai dure, gandindu-se la o perioada mai lunga de preaviz.

Ludovic Orban: Cele mai multe pareri converg spre un varf al epidemiei intre 20 aprilie - 1 mai

Premierul Ludovic Orban a declarat ca specialistii sustin ca un varf al epidemiei de coronavirus, in Romania, ar putea avea loc in perioada 20 aprilie - 1 mai, dar ca autoritatile sunt pregatite sa ia masurile necesare.

Ludovic Orban: Alegerile locale in 28 iunie, din ce in ce mai putin probabile

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la Digi 24, ca cel mai probabil alegerile locale nu vor avea loc in 28 iunie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

Ludovic Orban: Am pregatit o noua ordonanta militara. O vom prezenta sambata

Premierul Ludovic Orban a declarat sambata ca a fost pregatita o noua ordonanta militara, care va fi prezentata in cursul zilei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )