Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marcel Vela, mesaj pentru salvatorii din munti: Voi dovediti ca ceea ce faceti este vocatie

Antena3 Antena3,
Marcel Vela, mesaj pentru salvatorii din munti: Voi dovediti ca ceea ce faceti este vocatie

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne MAI), a transmis un mesaj pe Facebook pentru salvatorii din munti, cu ocazia Zilei Nationale a Salvatorului Montan. Voi dovediti, de fiecare data, faptul ca ceea ce faceti este vocatie, a scris Vela pe reteaua de socializare. continuă pe Antena3

Armament nou pentru Politia Romana. Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne: in urmatoarele luni, toti politistii vor fi dotati cu pistoale Beretta de ultima generatie

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat ca Politia Romana se doteaza cu armament nou, mai exact cu pistoale Beretta de ultima generatie. Armament nou pentru Politia Romana. Marcel.

Klaus Iohannis, intalnire cu Marcel Vela si Raed Arafat pentru a analiza situatia provocata de pandemie

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, pentru a analiza situatia generata de pandemie. Totodata, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta este asteptat sa decida zonele unde terasele si cluburile se vor inchide la ora 23.

MARCEL VELA: Politia se doteaza cu pistoale Beretta de ultima generatie

Politia Romana se doteaza cu armament nou - pistoale Beretta de ultima generatie, a anuntat astazi ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Un politist s-a facut de ras in fata lui Marcel Vela. Momentul a devenit viral

Moment amuzant la un eveniment desfasurat la Institutul de Studii pentru Ordine Publica din Bucuresti, unde au participat ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat Bogdan Despescu.

Marcel Vela, la raportul de activitate a MAI: Toleranta zero fata de infractionalitate. Bogdan Despescu: Ofensiva impotriva infractorilor de orice fel (VIDEO)

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, sustine o declaratie de presa cu ocazia prezentarii raportului de activitate a MAI pe primul semestru din 2020. in acest context, demnitarul a reiterat ca autoritatile.

Horoscop, vineri, 31 iulie 2020: se schimba norocul pentru nativii din zodiile Rac, Scorpion si Pesti

Pe fondul unei opozitii cu Jupiter retrograd din Capricorn, zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn ar putea primi vesti nu tocmai placute. in schimb, sub aspectul unui trigon armonios cu Neptun retrograd din Pesti, Racilor si celorlalte semne de Apa li se schimba norocul in bine. Horoscop, vineri, 31 iulie 2020 Berbec iti e greu .

Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete

Via Transilvanica, cel mai mare traseu de drumetii din tara, care strabate 10 judete din tara, este aproape de finalizare. Anul acesta au fost inaugurati 258 de kilometri, din 684 de kiolmetri cat va masura traseul de drumetii la final. Cel mai mare traseu pentru drumetii din Romania. Strabate 10 judete Traseul Via Transilvanica dedicat .

Marcel Ciolacu, ofensiva pentru curatarea partidului de interlopi: Va propune dizolvarea organizatiei PSD Ilfov, despre care Rise Project scria ca a fost capturata de Clanul Sportivilor

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a anuntat ca va propune, in Comitetul Executiv de joi, dizolvarea organizatiei social-democrate din Ilfov. Pozitia sa vine in contextul in care presa de.

Presedintele CJ Arges, Dan Manu, mesaj pentru cei care nu vor sa poarte masca: Nu doresc sa ajungem sa dorim un mort in ATI ca sa ii ia locul un om drag noua

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Arges, Dan Manu, transmite, miercuri, dupa ce masca de protectie a devenit obligatorie pentru argeseni inclusiv in spatiile deschise, ca scopul deciziei este de a nu se.

inca 4 jucatori din play-off au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus! Trebuiau sa joace azi un meci decisiv pentru titlul din Liga 1!

Pandemia de coronavirus continua sa afecteze finalul acestui sezon de Liga 1. Partida dintre Astra Giurgiu si CSU Craiova a fost amanata pentru a treia oara! De aceasta data, patru jucatori ai giurgiuvenilor au fost testati pozitiv cu COVID-19. Este vorba despre David Lazar 28 de ani), Constantin Dima 21 de ani), David Bruno 28 .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )