Libnet.ro
UNICEF

15:01

Marea Britanie: Cetatenii din UE care vor sa se mute in tara vor putea ramane pe termen nedefinit, insa nu isi vor putea aduce imediat si familiile

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Cetatenii din UE care vor sa se mute in tara vor putea ramane pe termen nedefinit, insa nu isi vor putea aduce imediat si familiile

Cetatenii din Uniunea Europeana care doresc sa se stabileasca in Marea Britanie in perioada de dupa Brexit vor putea ramane aici pe termen nedefinit, insa nu isi vor putea aduce automat si familiile cu ei, a subliniat guvernul londonez miercuri, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Un draft al tratatului de divort cu Marea Britanie prevede ca Irlanda e Nord ar putea ramane in Uniunea vamala, dupa Brexit / Theresa May: Niciun premier britanic nu va accepta asta

Provincia britanica Irlanda de Nord va putea mentine reguli similare cu cele ale Uniunii vamale dupa Brexit, afirma negociatorul sef al UE Michel Barnier, care a prezentat miercuri un proiect de tratat pentru divortul cu Marea Britanie, scrie AFP.

Marturia emotionanta a celei mai tinere mame din Marea Britanie: Nu pot fi complet fericita fara ea

Tressa Middleton estecea mai tanara mama din Marea Britanie, dupa ce a nascut la varsta de 12 ani, in urma unui viol, a devenit mama pentru a doua oara. Cand avea 11 ani, Tressa Middleton a ramas.

China pregateste TRENURI care vor rula cu 400 km/h! (VIDEO)

China tine sa mai bata un record mondial la capitolul civilizatie odata cu pregatirea unor noi trenuri super-rapide care vor rula cu 400 km/h, scrie Hotnews. Trenurile chineze sunt deja uimitor de rapide. Din 21.

Scolile care vor fi inchise marti: Cursurile scolare sunt suspendate integral in judetele Braila, Olt, Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si Bucuresti

Toate scolile si gradinitele din judetele Dolj, Constanta, Ilfov, Teleorman si din Bucuresti vor fi inchise marti, 27 februarie, a anuntat Ministerul Educatiei. Si in judetul Giurgiu cursurile sunt suspendate in unitatile de invatamant preuniversitar, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. In judetele Braila si Olt, cursurile scolare sunt suspendate integral si miercuri.

Victor Negrescu: PSD nu paraseste familia social-democratilor europeni / E un zvon de la cei care vor raul partidului

Vicepresedintele PSD Victor Negrescu sustine ca partidul nu va parasi familia social-democratilor europeni, afirmand ca este vorba de un zvon pornit de la cei care vor raul partidului, iar prezenta formatiunii in PES va fi reiterata la congresul PSD din martie, potrivit news. ro. Precizarile lui Negrescu vin in contextul in care fostul presedinte PSD Victor Ponta a anuntat ca Liviu Dragnea ar dori sa scoata PSD din Partidul Socialistilor Europeni si sa il treaca in Grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Campanie de strangere de fonduri demarata in Marea Britanie, pentru sprijinirea unor liceeni pasionati de robotica

O campanie de strangere de fonduri pentru sprijinirea echipei de robotica a Colegiului National Ecaterina Teodoroiu CNET) din Targu Jiu a fost lansata in Anglia. Initiatorul este Alex Budin, unul dintre cei din mentori ai echipei, alaturi de Mihaela Runceanu, profesor de informatica la CNET.

Explozie puternica in Marea Britanie. Sunt mai multe victime - VIDEO

Un incident major, urmat de o explozie si prabusirea unei cladiri soldata cu sase raniti, s-a inregistrat duminica seara in orasul Leicester din centrul Angliei, insa politia a anuntat ca nu are.

Un nou CICLON tocmai A LOVIT ROMANIA! Iata care vor fi CELE MAI AFECTATE ZONE din tara

Romania e lovita de un nou ciclon mediteranean, care va aduce si mai multe ninsori si zapada troienita in partea de sud a tarii. ANM anunta ca valul de frig va cuprinde treptat toata tara si se.

VIDEO Romania, tara din care au migrat cei mai multi oameni, dupa Siria. Raport ingrijorator al ONU

Un raport al Organizatiei Natiunilor Unite scoate la lumina un adevar care ar trebui sa le dea de gandit autoritatilor noastre.

Vesti bune pentru romani! Ce se intampla cu cei care vor primi bonuri de masa

Anunt important pentru angajatii din Romania. Acestiavor primi bonuri de masa mai mari. Valoarea maxima a unui tichet de masa a fost majorata. Valoarea bonurilor de masa a crescut din nou,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )