Libnet.ro
UNICEF

15:30

Marea Britanie: Mii de cadavre deshumate pentru construirea unei cai ferate

B1 B1,
Marea Britanie: Mii de cadavre deshumate pentru construirea unei cai ferate

Marea Britanie va dezhuma aproximativ 66. 000 de schelete pentru construirea unei cai ferate pentru trenurile de mare viteza intre Londra si Birmingham. Astfel, peste 60. 000 de morminte au fost deja relocate . continuă pe B1

Meghan Markle, intre cele mai influente femei din Marea Britanie

Meghan Markle, noua Ducesa de Sussex, se numara intre cele mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de Vogue UK.

Masina furata din Marea Britanie, descoperita la Sighetu Marmatiei

Politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Maramures au descoperit un autoturism semnalat ca fiind furat din Marea Britanie, a carui valoare se ridica la suma de 50. 000 de lei.

Declaratie surprinzatoare a unui deputat britanic. Marea Britanie ar putea adera din nou la UE dupa Brexit

Declaratie surprinzatoare a unui deputat britanic, sustinator convins al Brexitului. Jacob Rees-Mogg admite ca Marea Britanie ar putea adera din nou la Uniunea Europeana, daca aceasta ar fi vointa.

O masina a intrat in multime in Marea Britanie. Un barbat a murit si alte cateva persoane au fost ranite

Un sofer a intrat cu masina in pietoni in fata unui club de noapte din Stockport, Marea Britanie. in urma incidentului, un barbat de 30 de ani a murit si alte cateva persoane au fost ranite. Autorul.

Theresa May ii cere lui Donald Trump sa evite Londra in timpul vizitei lui in Marea Britanie

Premierul britanic Theresa May ii va solicita presedintelui SUA, Donald Trump, sa evite protestatarii din centrul Londrei in timpul vizitei pe care liderul american o va efectua in Marea Britanie in luna iulie si.

Seful campaniei pro-BREXIT solicita rezidenta in Franta. Ce l-a determinat pe Lordul Lawson sa paraseasca Marea Britanie

Unul dintre cei mai vocali sustinatori ai Brexitului solicita rezidenta in Franta. Lordul Lawson, fostul sef al campaniei pentru iesirea Marii Britanii din UE, faimos pentru negarea existentei schimbarilor.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )