Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marea Britanie |Ministrul Sanatatii le cere oamenilor sa nu participe la proteste mari impotriva rasismului

B1 B1,
Marea Britanie |Ministrul Sanatatii le cere oamenilor sa nu participe la proteste mari impotriva rasismului

Dupa decesul lui George Floyd, in Statele Unite ale Americii au avut loc proteste masive. Dupa care, protestele s-au raspandit si in mai multe state din Europa, insa persoanele care participa la aceste. continuă pe B1

Reuters: UE si Marea Britanie nu au inregistrat progrese majore in negocierile post-Brexit

Uniunea Europeana si Marea Britanie au anuntat vineri dupa-amiaza ca nu au inregistrat progrese majore in noua sesiune de negocieri pe tema relatiilor post-Brexit, informeazamediafax citand agentia de presa Reuters. Euronews: Brexit si timpul pierdut: suntem pregatiti pentru sfarsitul lunii decembrie? .

Coronavirus. Purtarea mastii va fi obligatorie in transportul in comun din Marea Britanie de la 15 iunie

Guvernul britanic a anuntatca absolut toti cei care folosesc transportul in comun in Marea Britanie vor fi obligati sa poarte masca sau cel putin sa-si acopere fata incepand cu data de 15.

Un numar de 260 de cetateni romani au fost repatriati din Turcia si din Marea Britanie

Un numar de 260 de cetateni romani au fost repatriati din Turcia si din Marea Britanie, printre acestia din urma fiind persoane fara adapost, personal navigant si persoane care erau spitalizate, anunta Ministerul Afacerilor Externe.

Coronavirus: Bilantul oficial al deceselor in Marea Britanie a depasit 50.000, potrivit ultimelor cifre ale Institutului de Statistica

Bilantul oficial al deceselor provocate de Covid-19 in Marea Britanie a depasit 50. 000, potrivit unor noi date facute publice marti dimineata de catre Oficiul National de Statistica ONS) din Regatul Unit, scrie The Guardian.

Roman, ranit grav dupa ce a sarit in mare de pe o stanca din Marea Britanie VIDEO

Un cetatean roman a fost ranit grav dupa ce a sarit in mare de pe o stanca din Dorset, Marea Britanie, de la o inaltime de aproximativ 60 de metri.

Roman ranit dupa ce a sarit in mare de pe o stanca inalta de 60 de metri, in Marea Britanie

Un cetatean roman a fost ranit in urma unui incident produs in Dorset, Marea Britanie, dupa ce a sarit in mare de pe o stanca, de la o inaltime de aproximativ 60 de metri. MAE a precizat ca acesta a fost transportat in stare grava la spital, acum fiind stabil.

Trump vrea sa-l readuca pe Putin la masa bogatilor, Marea Britanie si Canada nici nu vor sa auda

Presedintii Vladimir Putin si Donald Trump au discutat luni la telefon propunerea liderului american de a largi formatul G7, a anuntat un comunicat al Kremlinului. Dar, premierul Canadei, Justin Trudeau, a exclus acest lucru, iar Marea Britanie a ameninsat chiar ca isi va folosi dreptul de veto.

Cum a reusit ministrul Sanatatii sa nu se imbolnaveasca de COVID-19, dupa toate vizitele in zone-focar

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat cum a reusit sa nu se infecteze cu coronavirus, desi a mers in ultimele luni in focarele de SARS-CoV-2 aparute in spitale din Romania, luand masuri minime de precautie - masca, manusi si pastrand distanta.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre deschiderea pe etape a mall-urilor. Este foarte posibil. Dar vorbim de 15 iunie

In contextul relaxarii masurilor restrictive menite sa stopeze raspandirea coronavirusului, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca miercuri va purta discutii cu administratorii mall-urilor. in.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii: Nu pot fi luate in acelasi timp masuri de relaxare lasand acasa sau in comunitate persoane infectate

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, marti seara, ca bolnavii asimptomatici, infectati cu noul coronavirus, trebuie internati in spital si tinuti sub supraveghere pana la un rezultat negativ al te.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )