Libnet.ro
UNICEF

20:00

Marea Britanie ramane in UE, cel putin pana in 2019

Antena3 Antena3,
Marea Britanie ramane in UE, cel putin pana in 2019

Marea Britanie ar putea ramane membra a Uniunii Europene pana la sfarsitul anului 2019, pentru ca ministerele acestei tari nu sunt pregatite sa functioneze autonom in prezent, spun. continuă pe Antena3

Marea Britanie ar putea iesi efectiv din UE abia in 2019

Marea Britanie ar putea iesi efectiv din UE abia in 2019 .

Marea Britanie va acoperi fonduri de pana la 4,5 miliarde de lire, pierdute de ferme si universitati odata cu iesirea din UE

Marea Britanie va acoperi un deficit de finantare de pana la 4,5 miliarde de lire sterline 5,8 miliarde de dolari) pentru proiecte de agricultura, universitati si dezvoltarea regionala, bani care vor inceta sa vina de la Uniunea Europeana o data cu iesirea Regatului din blocul comunitar, a anuntat ministrul de Finante Philip Hammond, potrivit Reuters.

Bloomberg: Tranzactiile imobiliare din Marea Britanie, afectate de Brexit

Tranzactiile imobiliare din Marea Britanie au scazut, pentru a patra luna consecutiv, in timp ce vanzarile inregistreaza cel mai rapid declin de la debutul crizei financiare din 2008.

Marea Britanie va oferi fonduri de 4,5 MLD. euro pentru agricultura si universitati, dupa Brexit

Marea Britanie va compensa fonduri europene de 4,5 miliarde de euro pentru agricultura, universitati si regiuni, care vor fi pierdute in urma iesirii din UE, a declarat ministrul de Finante Philip Hammond, transmite Reuters.

Se fac angajari in Marea Britanie. Se cauta omani

Un barbat din Marea Britanie s-a infuriat foarte tare dupa ce a fost informat ca nu poate participa la un interviu de angajare din tara lui pentru ca nu este roman, informeaza The Sun. Peter.

Avalansa de sesizari la CNA-ul din Marea Britanie, pe tema reportajului SkyNews. Apelul romanilor pe retelele de socializare

Avalansa de sesizari la Ofcom, CNA-ul din Marea Britanie, pe subiectul anchetei jurnalistilor de la de Sky News privind presupusii traficanti de arme din Romania. Paginademedia. ro a solicitat.

Controversa Sky News, privind presupusul trafic de arme: 109 reclamatii au fost depuse la institutia de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie

Numarul reclamatiilor primite de institutia de reglementare a audiovizualului din Marea Britanie, in legatura cu ancheta Sky News, privind presupusul trafic de arme din Romania, a crescut la 109.

Ploile musonice au ucis cel putin cinci oameni in Filipine. Peste 70.000 de persoane au fost stramutate

Cel putin cinci persoane au fost ucise si peste 70. 000 stramutate in urma ploilor musonice care au afectat partea nordica a statului Filipine, inclusiv capitala Manila, in ultimele zile.

Patru morti si cel putin 21 de raniti

Cel putin patru persoane au fost ucise si cel putin 21 ranite, intre care noua turisti straini, in exploziile mai multor bombe ieri seara si azi dimineata in Thailanda, in special in statiunea balneara turistica Hua Hin, potrivit unui nou bilant comunicat de autoritati.

Explozie la o centrala electrica din China: Cel putin 21 de persoane au decedat

O explozie la conducta unei centrale electrice din provincia chineza Hubei a dus la moartea a cel putin 21 de persoane si ranirea a altor 5, informeaza autoritatile locale, citate de agentia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )