Libnet.ro
UNICEF

10:30

Marea Britanie: Soferul camionului in care au fost gasite cadavrele celor 39 de migranti, inculpat pentru omor din culpa si trafic de persoane

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Soferul camionului in care au fost gasite cadavrele celor 39 de migranti, inculpat pentru omor din culpa si trafic de persoane

Soferul camionului la bordul caruia au fost gasite miercuri trupurile neinsufletite a 39 de migranti, la est de Londra, a fost inculpat pentru multiple capete de acuzare, printre care omor din culpa si trafic de persoane, a comunicat sambata politia britanica. continuă pe Hotnews

VIDEO Marea Britanie. Traseul camionului frigorific in care au fost descoperite 39 de cadavre. Cine e soferul

Politia britanica a declarat ca remorca in care s-au gait cele 39 de corpuri in sudul Angliei a sosit in Marea Britanie din Zeebrugge, Belgia.

Digi 24: Primele imagini cu soferul camionului in care au fost descoperite 39 de cadavre. Ce posta pe Facebook

Politia il interogheaza in continuare pe soferul camionului in care au fost gasite cele 39 de cadavre. Mo Robinson, 25 de ani, din Portadown, Armagh, Irlanda de Nord, a fost arestat sub suspiciunea de crima, miercuri, de Politia din Essex.

Politia britanica aresteaza un al patrulea suspect in cazul camionului in care au fost gasite cele 39 de persoane moarte

Ofiterii britanici de politie au arestat o a patra persoana vineri in legatura cu ancheta demarata dupa ce 39 de oameni au fost gasiti morti intr-un tir frigorific in Essex, relateaza Reuters.

Alte doua persoane au fost arestate in cazul camionului in care au fost gasite cele 39 de cadavre

Doua persoane au fost arestate fiind suspectate de crima si conspiratie la trafic de persoane, dupa ce 39 de oameni au fost gasiti morti intr-un tir frigorific in Essex, relateaza BBC.

Marea Britanie: Mai multe persoane au fost injunghiate intr-un restaurant McDonalds din Manchester

Mai multe persoane au fost injunghiate miercuri dupa-amiaza intr-un fast-food dintr-un centru comercial din Manchester. Politistii au facut deja o arestare, si anume un adolescent care se afla in aceste momente in custodia oamenilor legii, scrie The Independent. Politistii nu privesc atacul ca pe unul terorist, iar ancheta este in curs de desfasurare.

Adevarul despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre, in Marea Britanie. Ce spune premierul bulgar

Premierul Bulgariei a facut primele declaratii despre camionul suspect gasit in Marea Britanie. Situatia fara precedent a socat o lume intreaga. Ce a spus oficialul si cum s-a petrecut acest lucru? Premierul bulgar, despre camionul in care au fost gasite 39 de cadavre Premierul Bulgariei a oferit primele reactii dupa ce la urechile sale a .

MAREA BRITANIE: 39 DE CADAVRE gasite intr-un camion, cu putin timp in urma! Politia e in stare de ALERTA (FOTO)

Soc total in Marea Britanie! Corpurile a 39 de persoane au fost descoperite miercuri dimineata intr-un camion, la Essex. Politia a arestat deja soferul vehiculului,banuit de uciderea tuturor,.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Ce s-a aflat despre masina

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Rasturnare de situatie in cazul camionului cu 39 de morti din Marea Britanie. Masina nu mai intrase in Bulgaria din 2017

Oamenii descoperiti fara viata miercuri intr-un camion in Marea Britanie nu ar fi avut cum sa urce in respectivul camion in Bulgaria, intrucat vehiculul nu a mai intrat pe teritoriul bulgar dupa ce a fost i.

Soferul camionului mortii, inculpat pentru omor prin imprudenta. inca o persoana a fost arestata in legatura cu acest caz macabru

Soferul camionului frigorific in care au fost descoperite 39 de cadavre in apropiere de Londra a fost inculpat de omor prin imprudenta si conspiratie in vederea traficului de persoane, a anuntat sambata politia britanica, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )