Libnet.ro
UNICEF

20:45

Maria Marinescu, perchezitionata de procurori in dosarul cu trafic de droguri!

ADPM ADPM,
Maria Marinescu, perchezitionata de procurori in dosarul cu trafic de droguri!

In aceasta dimineata procurorii DIICOT au descis in apartamentul de lux al Mariei Marinescu din zona lacului Herastrau pentru a face perchezitii in legatura cu dosarul de trafic de droguri in care este implicat sotul ei, Frank Colin. Acesta a fost arestat in aceasta primavara, la Paris, dupa ce un avion cu 700 de kilograme cu cocaine a fost oprit pe Aeroportul din Punta Cana, Republica Dominicana. continuă pe ADPM

Perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu, sotul ei fiind suspectat de trafic de droguri

Procurorii DIICOT fac, miercuri, perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu, sotul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare.

Perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul ei este suspectat de trafic de droguri

Procurorii DIICOT fac, miercuri, perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu, sotul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

VIDEO Perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul ei este suspectat de trafic de droguri

Procurorii DIICOT fac, miercuri, perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu, sotul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Casa creatoarei de moda Maria Marinescu, perchezitionata de DIICOT.

Locuinta creatoarei de moda Maria Marinescu este perchezitionata, miercuri dimineata, de procurorii DIICOT, transmite B1. Sotul ei, Frank Colin, este arestat in Franta intr-un dosar de trafic de droguri. Autoritatiile romane, in colaborare cu autoritatiile franceze, il suspecteaza pe acesta de mai multe activitati infractionale, precum trafic de droguri si droguri de mare risc, cat si trafic de armament. Creatoarea de moda urmeaza sa fie dusa la sediul DIICOT pentru audieri. Stire in curs .

VIDEO. Casa creatoarei de moda Maria Marinescu, perchezitionata de DIICOT.

Locuinta creatoarei de moda Maria Marinescu este perchezitionata, miercuri dimineata, de procurorii DIICOT, transmite B1. Sotul ei, Frank Colin, este arestat in Franta intr-un dosar de trafic de droguri. Autoritatiile romane, in colaborare cu autoritatiile franceze, il suspecteaza pe acesta de mai multe activitati infractionale, precum trafic de droguri si droguri de mare risc, cat si trafic de armament. // Creatoarea de moda urmeaza sa fie dusa la sediul DIICOT pentru .

Locuinta Mariei Marinescu, perchezitionata de DIICOT!

In aceasta dimineata procurorii DIICOT au descis in apartamentul de lux al Mariei Marinescu din zona lacului Herastrau pentru a face perchezitii in legatura cu dosarul de trafic de droguri in care este implicat sotul ei, Frank Colin. Acesta a fost arestat in aceasta primavara, la Paris, dupa ce un avion cu 700 de kilograme cu cocaine a fost oprit pe Aeroportul din Punta Cana, Republica Dominicana.

Perchezitii la Maria Marinescu. Sotul creatoarei de moda, implicat intr-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT fac perchezitii, miercuri dimineata, la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul Mariei Marinescu, Frank Colin, este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri. in cursul zilei.

Perchezitii DIICOT la resedinta creatoarei de moda Maria Marinescu: Sotul acesteia, cercetat intr-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT efectueaza miercuri dimineata perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu. Sotul ei, Frank Colin, este cercetat intr-un dosar de trafic de droguri, aflandu-se in arest in.

Perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) fac, in aceasta dimineata, perchezitii la casa creatoarei de moda Maria Marinescu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )