Libnet.ro
UNICEF

12:16

Marian Godina, prima reactie dupa ce a picat examenul la Academia de Politie

Antena3 Antena3,
Marian Godina, prima reactie dupa ce a picat examenul la Academia de Politie

Politistul Marian Godina a picat a cincea oara Admiterea la Academia de Politie. Cu media 7,60 8,20 la Romana, 7,90 la Istorie si 6,70 la Engleza) politistul s-a clasat al 60-lea din cei 140 de. continuă pe Antena3

Golofca, prima reactie dupa debutul la Steaua

Catalin Golofca a debutat ca titular la Steaua si la final a oferit primele impresii dupa primul joc in tricoul ros-albastru.

Seful Armatei, generalul Nicolae Ciuca, prima reactie dupa postarea virala de pe B1.ro: Nu am profilul omului care ramane in cort

Seful Statului Major General, generalul cu patru stele Nicolae Ionel Ciuca, a simtit nevoia sa raspunda public dupa criticile venite din partea militarilor pe retele sociale privind scandalul pensiilor militare.

Academia de Politie, mesaj pentru Marian Godina in scandalul de la examenul de admitere

Scandal de proportii la examenul de admitere pentru Academia de Politie, dupa ce la proba de Istorie, in barem era trecuta ca fiind corecta o varianta gresita. Greseala a fost recunoscuta de institutia.

Cel mai faimos politist roman, Marian Godina, a ratat pentru a cincea oara admiterea in Academia de Politie. Cum comenteaza aceasta situatie

Agentul Marian Godina a picat pentru a cincea oara la examenul de admitere in Academia de Politie.

Marian Godina a mai descoperit o neregula la examenul de admitere la Academia de Politie

Scandal de proportii la examenul de admitere pentru Academia de Politie. Mai multi candidati, printre care si politistul-scriitor Marian Godina, au relatat ca la proba de Istorie, in barem era trecuta ca.

Ce spune Marian Godina despre examenul scris la Academia de Politie

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa. Cel mai cunoscut agent de politie a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care spune ca nu are.

Marian Godina, picat a CINCEA oara la admiterea Academiei de Politie! Nota de la limba engleza l-a tras in jos

Politistul Marian Godina a picat a cincea oara Admiterea la Academia de Politie. Cu media 7,60 8,20 la Romana, 7,90 la Istorie si 6,70 la Engleza) politistul s-a clasat al 60-lea din cei 140 de.

Marian Godina, picat la admiterea Academiei de Politie

Politistul Marian Godina a picat a cincea oara Admiterea la Academia de Politie. Cu media 7,60 8,20 la Romana, 7,90 la Istorie si 6,70 la Engleza) politistul s-a clasat al 60-lea din cei 140 de.

Iubita lui Marian Godina, gest minunat pentru politist

Marian Godina nu trece printr-o perioada prea buna . Cel mai cunoscut politist din Romania a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, dar a declarat ca nu l-a.

Cum s-a descurcat Marian Godina la cel mai important test din viata lui! Ce note a luat politistul-scriitor

Marian Godina a sustinut marti examenul scris la Academia de Politie, cursuri cu frecventa redusa, dar a refuzat sa comenteze felul in care a facut fata testelor. El a iesit din examene destul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )