Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian GODINA tine cu URSUL din Sibiu: A fost executat, domnule prefect, nu imobilizat!

B1 B1,
Marian GODINA tine cu URSUL din Sibiu: A fost executat, domnule prefect, nu imobilizat!

Marian Godina a scris pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje in care se arata revoltat de incidentul privind impuscarea puiului de urs in Sibiu. Politistul spune ca este strigator la cer ce. continuă pe B1

Marian Godina: Le-as da ursilor din padure arme de foc si as invita vanatorii sa se plimbe prin mijlocul padurii dezorientati, neinarmati si in fundul gol

Un urs de mari dimensiuni care a fost observat miercuri dimineata aproape de centrul Sibiului, intr-o zona intens circulata, a fost impuscat. Marian Godina a comentat acest incident pe pagina sa de.

VIDEO. O fetita a fost bruscata de o politista, in Piata Mica din Sibiu

O politista din Sibiu a fost surprinsa, intr-o filmare pe Facebook, in timp ce pare sa agreseze o fetita minora, in Piata Mica a orasului.

Urs cautat pe strazile din Sibiu

Politistii din Sibiu cauta, pe strazile din oras, un urs, in urma unui apel la 112. Sesizarea vizeaza strada Calea Dumbravii.

Dosar penal dupa moartea asistentei medicale din Sibiu. Motivul pentru care femeia nu si-a luat concediu medical

Parchetul din Sibiu a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, in cazul asistentei de 30 de ani de la Spitalul de pediatrie din oras, care a murit subit la iesirea din tura, potrivit stirileprotv. ro. Oricand.

Marian Godina, atac violent la un sef din Politia Romana pe tema ursului impuscat la Sibiu

Celebrul politist brasovean e tot mai revoltat dupa omorarea unui urs ratacit in centrul Sibiului. Prefectul judetului si seful IPJ Sibiu explica operatiunea de prindere a ursului. Primul ca.

Primele IMAGINI cu momentul in care a fost iMPUSCAT URSUL intr-o curte din Sibiu (VIDEO)

Ursul care se plimba pe strazile din centrul Sibiului a fost prins intr-o curte. Dupa ce s-a incercat fara succes tranchilizarea lui, animalul a fost impuscat mortal. Mai multe detalii.

Marian Godina sare in apararea jandarmului care a vrut sa amendeze o trupa de teatru stradala: El nu isi juca un rol, isi facea doar meseria

O trupa de teatru a sustinut in spectacol in plina strada in Piata Unirii din Iasi. Piesa jucata poarta numele 'Huooooo!!!' si e o comedie galagioasa, cu o protestatara si un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )