Libnet.ro
UNICEF

22:45

Marian Munteanu dezvaluie programul pentru castigarea Primariei Capitalei

Antena3 Antena3,
Marian Munteanu dezvaluie programul pentru castigarea Primariei Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Bucuresti, Marian Munteanu, a detaliat miercuri, la Antena 3, care vor fi prioritatile sale, in cazul in care va conduce Capitala. Liderul demonstrantilor din Piata. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Nu suntem siguri ca ramane domnul Marian Munteanu la PNL pentru Primaria Capitalei. Este a treia varianta si deja este ca in povestea cu Petrica si lupul

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca este rezervat in ceea ce priveste propunerea PNL pentru Primaria Capitelei. Dragnea a spus ca nu este sigur ca Marian Munteanu va ramane in cursa.

Dragnea: Nu suntem siguri daca Marian Munteanu ramane candidatul PNL la Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca social-democratii nu vor comenta candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, pana la finalizarea procedurilor, intrucat este a treia varianta propusa de PNL, dupa Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Cristian Busoi il sustine pe Marian Munteanu, candidatul din partea PNL la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a anuntat ca sustine candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei din partea PNL. Cu Marian Munteanu candidat, PNL arata clar ca face ceea ce societatea.

Surpriza la PNL: Marian Munteanu, candidat pentru Primaria Capitalei. Alina Gorghiu: Este o alegere sigura, simbol al anilor 90

Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedintii PNL au declarat in fata jurnalistilor ca Marian Munteanu este alegerea pentru candidatul la Primaria Capitalei. in urma discutiei cu toti.

Surpriza la PNL: Marian Munteanu ar urma sa fie candidatul partidului la Primaria Capitalei

In urma retragerii de luni a candidaturii la Primaria Capitalei a lui Orban, un alt nume este vehiculat la alegerile pentru Primaria Generala. Surse din PNL anunta ca Marian Munteanu, fostul lider al.

Alina Gorghiu: Marian Munteanu, o varianta optima pentru candidatura la Primaria Capitalei

Biroul Politic National al PNL a amanat sedinta referitoare la desemnarea candidatului liberal la Primaria Capitalei. Astfel, desi era programata pentru ora 13. 00, sedinta va incepe, marti, la ora 18.

Marian Munteanu: Sunt onorat de propunerea PNL, de a candida la Primaria Bucuresti. Blaga a uitat sa aplaude

Marian Munteanu, propunerea PNL pentru Primaria Capitalei, a spus, marti, ca este onorat de propunerea pe care i-au facut-o liberalii, cu atat mai mult cu s-a declarat profund legat de.

Firea: Salut decizia PNL de a nominaliza un candidat propriu pentru functia de primar general al Capitalei in persoana lui Marian Munteanu. Pentru noi, strategia ramane aceeasi

Candidatul PSD la Primaria Bucurestiului, Gabriela Vranceanu Firea, a declarat, marti, ca saluta desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru functia de primar general al Capitalei,.

Victor Ponta ataca PNL dupa anuntarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Este injositor!

Victor Ponta a comentat, intr-o postare pe Facebook, decizia PNL de la merge la alegerile pentru Primaria Capitalei cu Marian Munteanu, aratand ca aceasta candidatura este injositoare pentru.

Radu Banciu, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei: Aceasta numire decredibilizeaza PNL pentru ca nu este o optiune de ciolan manifesta (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Marian Munteanu drept candidat al PNL pentru Primaria Generala a Capitalei. Aceasta numire de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )