Libnet.ro
UNICEF

07:30

Surpriza la PNL: Marian Munteanu, candidat pentru Primaria Capitalei. Alina Gorghiu: Este o alegere sigura, simbol al anilor 90

B1 B1,
Surpriza la PNL: Marian Munteanu, candidat pentru Primaria Capitalei. Alina Gorghiu: Este o alegere sigura, simbol al anilor 90

Alina Gorghiu si Vasile Blaga, copresedintii PNL au declarat in fata jurnalistilor ca Marian Munteanu este alegerea pentru candidatul la Primaria Capitalei. in urma discutiei cu toti. continuă pe B1

Reactii la retragerea lui Orban. PNL cauta un alt candidat pentru Primaria Capitalei

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a afirmat luni ca gestul lui Ludovic Orban de a-si retrage candidatura la Primaria Capitalei este unul de responsabilitate si a anuntat ca discutiile despre o eventuala nominalizare se vor purta in zilele urmatoare.

Marian Munteanu, candidatul-surpriza al liberalilor pentru Primaria Capitalei. Fostul lider al golanilor se inscrie in PNL

Este scandal la varful PNL din cauza viitorului candidat pentru primaria generala a Capitalei. Potrivit surselor din partid, Catalin Predoiu a refuzat categoric propunerea de a fi candidatul PNL, pentru ca.

Surpriza la PNL: Marian Munteanu ar urma sa fie candidatul partidului la Primaria Capitalei

In urma retragerii de luni a candidaturii la Primaria Capitalei a lui Orban, un alt nume este vehiculat la alegerile pentru Primaria Generala. Surse din PNL anunta ca Marian Munteanu, fostul lider al.

PSD o sustine 100% pe Gabriela Firea pentru Primaria Capitalei: Social-democratii infirma zvonurile potrivit carora ar negocia cu Tariceanu

PSD a anuntat ca sustine in continuare candidatura Gabrielei Firea la Primaria Capitalei. Liviu Dragnea respinge categoric zvonurile potrivit carora ar negiocia cu Tariceanu o posibila candidatura a.

Sedinta Biroului Politic National al PNL, pentru desemnarea unui candidat la Primaria Capitalei, amanata

Biroul Politic National al PNL a amanat sedinta referitoare la desemnarea candidatului liberal la Primaria Capitalei. Astfel, desi era programata pentru ora 13. 00, sedinta va incepe, marti, la ora 18.

Firea, dupa ce Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei: Regret

Gabriela Firea a reactionat, luni, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din calitatea de candidat al PNL la Capitala si din toate functiile din PNL, fiind urmarit penal de DNA. Regret faptul.

Ludovic Orban, intrebat daca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Raspunsul politicianului

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul DNA din Capitala. Orban anuntase anterior ca va merge la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost.

Victor Ponta s-ar putea implica in alegerile pentru primaria Capitalei

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, senatorul Gabriela Firea, a declarat ca si-ar dori o sustinere din partea fostului lider al partidului, Victor Ponta, si ca spera ca aceasta sa vina in perioada imediat ur.

DNA l-a scos pe Orban din lupta pentru Primaria Capitalei

La data de 1 martie 2016, inculpatul Orban Ludovic, prim-vicepresedinte al unui partid, a contactat un om de afaceri pe care il cunostea, solicitandu-i sprijin financiar pentru campania electorala pentru alegerile locale din vara anului 2016, in care Orban Ludovic candideaza la functia de primar al municipiului Bucuresti, au anuntat procurorii DNA intr-un comunicat de presa.

Cum explica Marian Munteanu relatia sa cu Virgil Magureanu

Proaspatul candidat al PNL pentru Primaria Capitalei a dat explicatii privind relatia sa cu fostul sef al SRI Virgil Magureanu. in anul 2000, Marian Munteanu a fost desemnat candidat la presedintie de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )