Libnet.ro
UNICEF

17:00

Marian Sarbua fost numit de Guvern consul general in Dubai, dupa ce a fost obligat sa paraseasca ASF

Adevărul Adevărul,
Marian Sarbua fost numit de Guvern consul general in Dubai, dupa ce a fost obligat sa paraseasca ASF

Marian Sarbu, care a demisionat in luna iulie din postul de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) dupa ce judecatorii Curtii Constitutionale au hotarat ca numirea acestuia este neconstitutionala, a fost numit de Guvern in postul de consul general al Romaniei la Dubai. continuă pe Adevărul

Marian Sarbu a fost numit de Guvern consul general in Dubai

Marian Sarbu, care a demisionat in luna iulie din postul de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) dupa ce judecatorii Curtii Constitutionale au hotarat ca numirea acestuia este neconstitutionala, a fost numit de Guvern in postul de consul general al Romaniei la Dubai, informeaza Mediafax.

Marian Sarbu, obligat sa paraseasca ASF, a fost numit de Guvern consul general in Dubai

Marian Sarbu, care a demisionat in luna iulie din postul de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) dupa ce judecatorii CCR au hotarat ca numirea acestuia este.

Marian Sarbu, obligat sa paraseasca ASF, a fost numit de Guvern consul general in Dubai

Marian Sarbu, care a demisionat in luna iulie din postul de prim-vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) dupa ce judecatorii Curtii Constitutionale au hotarat ca numirea acestuia este.

Guvernul Ponta l-a schimbat din functie pe prefectul de Harghita care atacase in instanta memorandumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc. In locul sau a fost numit un prefect UDMR

Guvernul Ponta l-a schimbat din functia de prefect de Harghita pe Adrian-Jean Andrei, care atacase in instanta o serie de hotarari de consilii locale din judet privind autonomia asa-numitului Tinut Secuiesc. Fostul prefect, care era sustinut de PSD Harghita, a declarat, pentru HotNews, ca era in concediu cand a fost schimbat din functie. In locul lui a fost numit prefect al judetului Harghita Petres Sandor, sustinut de UDMR, printr-o hotarare de guvern semnata de premierul Victor Ponta. De asemenea, in Mures, UNPR si-a pus prefectul plin, iar UDMR subprefectul.

UPDATE Dupa ce a parasit ASF pe motiv de lipsa de competente, Marian Sarbu a fost trimis de Victor Ponta consul general in Dubai

Guvernul l-a numit consul general, sef al Consulatului General al Romaniei la Dubai, Emiratele Arabe Unite, pe fostul ministru Marian Sarbu, care a parasit Autoritatea de Supraveghere Financiara dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca numirea sa in aceasta pozitie a fost neconstitutionala. Hotararea a fost publicata marti in Monitorul Oficial nr. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean a confirmat numirea pentru Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )