Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marian Vanghelie il compatimeste pe Sorin Oprescu: Nu este normal ce se intampla

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie il compatimeste pe Sorin Oprescu: Nu este normal ce se intampla

Marian Vanghelie cere ca Sorin Oprescu sa fie lasat in arest la domiciliu. Trecut si el prin aceasta experienta, primarul suspendat al Sectorului 5 sustine ca nu exista conditii in Arestul Central pentru ca u. continuă pe Antena3

Starea de sanatate a lui Sorin Oprescu este din nou motiv de scandal

Marian Vanghelie, avertisment pentru domnul general care ar fi urmarit-o pe iubita sa in vizita la Traian Basescu

Marian Vanghelie a confirmat marti ca iubita sa, Oana Niculescu Mizil, i-a facut o vizita lui Traian Basescu, asa cum informase Antena 3, care a difuzat fotografii luni seara. Vanghelie a refuzat sa dea detalii despre subiectul discutiilor, spunand ca sunt discutii intime, si a lansat un avertisment la adresa celor care ar fi urmarit-o pe Oana Niculescu Mizil, potrivit Romania TV.

Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, l-a vizitat luni pe Traian Basescu. Vanghelie a confirmat intalnirea

Antena 3 a prezentat luni seara o mai multe fotografii sustinand ca Oana Niculescu Mizil i-a facut luni dupa-amiaza o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu. UPDATE: Marian Vanghelie a confirmat intalnirea pentru RTV si a spus ca e vorba despre discutii intime.

Sinteza zilei: Marian Vanghelie, dezvaluiri din arhivele fostului Doi si un sfert

Mihai Gadea a redifuzat, la Sinteza zilei, un fragment video audio in care Marian Vanghelie vorbea despre arhivele Doi si un sfert, unde e vorba de fetita EBA, care se incinge din cand in cand, dar si d.

Sorin Oprescu ramane in arest. Decizia instantei este definitiva

Sorin Oprescu afla astazi daca va fi eliberat. Judecatorii de la Curtea de Apel au amanat luarea unei decizii, dupa ce primarul suspendat a contestat masura arestului preventiv. Decizia care va fi.

Ambasada Frantei: Sorin Oprescu ar putea ramane fara distinctia de Cavaler al Legiunii de Onoare

Ambasada Frantei i-ar putearetragedistinctia de Cavaler al Legiunii de Onoare primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este acuzat de luare de mita, potrivit unui comunicat al institutiei. Astfel, daca Oprescu va fi condamnat va ramane fara distinctia pe care i-a acordat-o Franta.

Sorin Oprescu ar putea ramane fara distinctia de Cavaler al Legiunii de Onoare

Ambasada Frantei i-ar putea retrage distinctia de Cavaler al Legiunii de Onoare primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este acuzat de luare de mita, potrivit unui comunicat al institutiei. Astfel, daca Oprescu va fi condamnat va ramane fara distinctia pe care i-a acordat-o Franta.

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, ramane in arest

Sorin Oprescu ramane in arest, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi primit 25. 000 de euro, potrivit verdictului dat, marti, de Curtea de Apel Bucuresti.

Sorin Oprescu ramane in arest preventiv

ACTUALIZARE 11:30 Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv astazi cererea primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, arestul la domiciliu sau controlul judiciar, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, transmit televiziunile de stiri.

Sorin Oprescu afla luni daca poate fi cercetat sub control judiciar sau in arest la domiciliu

Sorin Oprescu va fi dus, luni la pranz, la Curtea de Apel Bucuresti, care va lua o decizie definitiva in cazul cererii sale de inlocuire a arestului preventiv cu control judiciar sau cu arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de luare de mita, dupa ce ar fi primit 25. 000 de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )