Libnet.ro
UNICEF

05:15

Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou in arest, pentru ca nu a respectat controlul judiciar: Am avut febra, politistul m-a gasit in halat

Antena3 Antena3,
Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou in arest, pentru ca nu a respectat controlul judiciar: Am avut febra, politistul m-a gasit in halat

Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou in arest, pentru ca nu a respectat conditiile controlului judiciar, iar politistii l-au reclamat instantei. Fostul primar al sectorului 5 sustine ca a uitat sa. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou in arest

Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou in arest, pentru ca nu a respectat conditiile controlului judiciar, iar politistii l-au reclamat instantei. Fostul primar al sectorului 5 sustine ca a uitat sa.

Politistul m-a gasit in halat: Marian Vanghelie s-ar putea intoarce dupa gratii dupa ce a uitat sa se prezinte la controlul judiciar(VIDEO)

Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou in spatele gratiilor. Asta pentru ca fostul primar al Sectorului 5 nu a respectat masura controlului judiciar, informeaza B1 TV. Politistii au reclamat.

Marian Vanghelie, la Tribunalul Bucuresti: Zi de zi stau in tensiune. DNA vrea sa ma scoata din politica

Fostul premier al Sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a prezentat, miercuri dimineata, la Tribunalul Bucuresti, dupa ce instanta a fost sesizata ca edilul ar fi incalcat termenii controlului judiciar in dosarul in care este judecat pentru luare de mita.

Liviu Dragnea, din nou in fata instantei: Procesul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, reluat de la zero (FOTO)

Liviu Dragnea a ajuns din nou in fata judecatorilor. Procesul in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual a fost reluat.

Liviu Dragnea, din nou in fata instantei: Procesul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu, reluat de la zero (FOTO, VIDEO)

Liviu Dragnea a ajuns din nou in fata judecatorilor. Procesul in care liderul PSD este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual a fost reluat.

Simona Halep, despre meciul cu Sarapova: Ion Tiriac mi-a spus ca spera sa joc din nou cu ea

Tenismena Simona Halep a declarat ca fostul campion de Mare Slem, Ion Tiriac, i-a urat sa joace din nou cu Maria Sarapova, la China Open. Poate pot sa castig de data aceasta, a adaugat jucatoarea romana, scrie News. ro.

Ministrul Liviu Pop a gafat din nou: Fiecare copil merita un viitor. Un viitor mai bun decat cel prezent!

Liviu Pop a comis-o din nou. in cadrul ceremoniei de deschidere a noului an universitar de la Universitatea Al. Cuza din Iasi, ministrul Educatiei a tinut un discurs in stilul sau.

Bayer si-a redus din nou participatia la Covestro

Producatorul german de medicamente si pesticide Bayer AG si-a redus, din nou, participatia la Covestro AG, ajungand sa detina mai putin de 25% dupa ce a vandut o cota de 6,9% din compania care fabrica plastic.

DNA vrea sa ma scoata din politica

Marian Vanghelie s-a prezentat, in aceasta dimineata, la Tribunalul Bucuresti, dupa ce instanta a fost sesizata ca fostul primar al sectorului 5 a incalcat termenii controlului judiciar in dosarul in care este judecat pentru luare de mita. El a sustinut ca nu s-a prezentat la Politie atunci cand a fost citat pentru ca a fost bolnav si s-a plans ca traieste in tensiune si ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) vrea sa il scoata din politica.

Vremea se incalzeste din nou. Ce maxime vom avea la sfarsitul saptamanii

Vremea incepe sa se incalzeasca usor, in majoritatea regiunilor, astfel ca vom ajunge ca vineri sa avem temperaturi maxime de 27 de grade. Marti Valorile termice vor fi in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )