Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mariana Gheorghe, OMV Petrom: Necesarul investitional in domeniul energetic din Romania este de 3-4 miliarde euro pe an

Hotnews Hotnews,
Mariana Gheorghe, OMV Petrom: Necesarul investitional in domeniul energetic din Romania este de 3-4 miliarde euro pe an

Necesarul investitional in domeniul energetic din Romania este de circa 3-4 miliarde euro pe an, a declarat Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, cu ocazia lansarii Pactului pentru energie. In urma studiilor pe care le-am realizat, necesarul investitional al domeniului energetic din Romania este de 3- 4 miliarde euro pe an, in toate sectoarele, a afirmat Mariana Gheorghe. Aceasta a precizat ca pentru realizarea unor astfel de investitii trebuie indeplinite trei conditii. continuă pe Hotnews

FP va vinde o parte din actiunile OMV Petrom

Fondul Proprietatea FP) anunta ca va vinde o parte din actiunile ordinare pe care le detine in cadrul OMV Petrom pe Bursa de Valori Bucuresti, conform unui comunicat de presa.

Profit de 1,33 miliarde de lei pentru OMV Petrom, in primele trei luni ale anului

OMV Petrom a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net de 1,332 miliarde de lei, in scadere cu 4% fata de nivelul raportat in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat marti compania.

Constantin Nita discuta oportunitatile de investitii in domeniul energetic cu oficiali din China

Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, efectueaza in perioada perioada 12 - 19 mai o vizita oficiala in Republica Populara Chineza in vederea discutarii oportunitatilor de colaborare si investitii din domeniul energetic, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )