Libnet.ro
UNICEF

15:46

Marile banci din SUA au trecut testele de stres derulate de Fed

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marile banci din SUA au trecut testele de stres derulate de Fed

Rezerva Federala Fed) a aprobat joi planurile de dividende si rascumparare de actiuni pentru 18 banci mari din SUA, in cadrul testelor de stres pe care le deruleaza anual banca centrala, care a cerut insa bancii elvetiene Credit Suisse sa acorde atentie anumitor puncte slabe ale planificarii capitalului, relateaza agentia EFE. continuă pe Ziarul Bursa

Fed: Marile banci americane vor supravietui unei eventuale crize

Toate cele 18 mari si complexe banci din SUA sunt destul de puternice ca sa reziste unei recesiuni economice grave, avand capacitatea sa-si continue operatiunile intr-o astfel de situatie, fara sa se prabuseasca, conform anuntului facut recent de Federal Reserve Fed - banca centrala americana).

San Francisco, primul oras din SUA care va interzice tigarile electronice

San Francisco a devenit primul oras din SUA care interzice vanzarea tigarilor electronice, pana se stabileste care sunt efectele acestora asupra sanatatii consumatorilor, scrie BBC News.

VIDEO Trump, intr-o intalnire fata in fata cu Putin: Nu te amesteca in alegerile din SUA!

Presedintele Donald Trump i-a transmis, vineri, lui Vladimir Putin, sa nu se amestece in alegerile din SUA, declaratia avand legatura cu scandalul ce a dus la o ancheta de doi ani privind contactele echipei sale de campanie cu Kremlinul inaintea alegerilor din 2016 transmite Reuters.

Ministrul Turismului, despre situatia elevilor olimpici abandonati in aeroporturile din SUA si Japonia

Ministrul Turismului a trimis din nou corpul de control la sediile fundatiei responsbaile pentur situatia elevilor olimpici abandonati in aeroporturile din SUA si Japonia. Ministrul sustine ca ONG ul nu are.

Cum arata casa din SUA in care va locui Sorina, fetita luata de mascati in Baia de Arama. Cati bani valoreaza proprietatea familiei Sacarin

Povestea Sorinei, fetita de 8 ani luata de mascati pentru a fi dusa la familia adoptiva din America, a fost coloana sonora a ultimelor saptamani. Soarta ei a fost presarata cu multe momente triste. A fost luata de langa familia ei biologica din cauza neglijentei mamei sale, dar si din cauza conditiilor in care locuia.

VIDEO Criza imigrantilor din SUA ia amploare. Peste 100 de copii returnati la un centru de la granita cu Mexicul, in conditii oribile

Peste 100 de copii au fost returnati la un punct vamal din Texas, la granita cu Mexicul, la doar o zi dupa ce fusesera transferati la un centru special pentru imigranti, au precizat oficiali ai autoritatilor vamale americane citati de BBC News.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )