Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marin Moraru a murit. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Biserica Coltea, apoi la Sala Mare a Teatrului National

Antena3 Antena3,
Marin Moraru a murit. Trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Biserica Coltea, apoi la Sala Mare a Teatrului National

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Marin Moraru va fi depus luni seara la Biserica Coltea din Capitala, informeaza familia artistului, potrivit Agerpres. Marti, la ora 11,00, sicriul urmeaza sa. continuă pe Antena3

Marin Moraru va fi inmormantat, miercuri, la Cimitirul Belu

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Marin Moraru va fi depus, luni seara, la Biserica Coltea din Capitala. Marti, la ora 11. 00, sicriul urmeaza sa fie depus la Sala Mare a Teatrului National din Bucurest, iar inmormantarea va avea loc miercuri, in jurul orelor pranzului, la Cimitirul Belu, pe Aleea Artistilor.

Marin Moraru a murit. Alexandru Arsinel: Un actor exceptional, de o discretie extraordinara

Marin Moraru a murit. Actorul Alexandru Arsinel a declarat, pentru AGERPRES, ca Marin Moraru a fost un actor exceptional, de o discretie si de o delicatete extraordinare. Mor in ultimul timp.

Coincidenta amara a mortii lui Marin Moraru

Marele actor Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la varsta de 79 de ani. Moraru se retrasese in ultimii ani din viata publica, suparat de cele ce se intamplau.

Marin Moraru a murit: Romania nu mai e ce-a fost. Au aparut alpinisti politici, hoti si finantisti de groaza

Mihai Moraru a murit. intr-un interviu acordat gandul. info, in 2010, actorul Marin Moraru a vorbit despre sine, alegeri, sansa, nerabdare, roluri si Romania lipsita de.

Marin Moraru a murit. Cuvintele tragice rostite de actor atunci cand a implinit 79 de ani

Marin Moraru a murit la varsta de 79 de ani. Cu ocazia zilei sale, Moraru a rostit cateva cuvinte pline de tristete si amar. Nu-mi doresc nimic de ziua mea, nici macar sanatate! Daca.

Actorul Marin Moraru a murit duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti. Avea 79 de ani

Actorul Marin Moraru a murit duminica, 21 august, la ora 17. 30, la Spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august. intr-un interviu acordat anul acesta, in preajma zilei sale de nastere 31 ianuarie), actorul spuneaca nu isi doreste nimic, nici macar sanatate.

Marin Moraru a murit. De ce nu mai juca in filme si in piese de teatru

Marin Moraru a murit la varsta de 79 de ani. intr-un interviu acordat in urma cu un an, marele actor explica de ce nu mai joaca in piese de teatru si filme. Pentru ca nu mai.

Marin Moraru a murit. Ion Besoiu: Dumnezeu ne lasa tot mai saraci

Marin Moraru a fost un mare artist, dar si un om cu un suflet foarte larg, a declarat actorul Ion Besoiu, citat de Agerpres. Dumnezeu ne lasa tot mai saraci. A mai disparut un mare artist, un mare actor, un .

Actorul Marin Moraru a murit la Spitalul Elias din Capitala (VIDEO)

Marele actor Marin Moraru a incetat din viata, duminica dupa-amiaza, la Spitalul Elias din Bucuresti, acolo unde era internat din 10 august. Actorul avea 79 de ani. Nu mi-e frica de moarte, ci de.

Corpul neinsufletit al regretatului actor Marin Moraru, depus in foaierul Teatrului National

Actorul Marin Moraru, a incetat din viata la varsta de 79 ani, duminica seara, la spitalul Elias din Capitala, unde era internat din data de 10 august.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3825 seconds )