Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu a sarutat drapelul la plecarea de la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu a sarutat drapelul la plecarea de la Cotroceni

Traian Basescu a sarutat drapelul Romaniei la plecarea sa de la Palatul Cotroceni. Imediat dupa ce i-a predat Colanul ordinului Steaua Romaniei presedintelui Klaus Iohannis, Basescu si sotia sa au parasit Cotroceniul, nu inainte ca fostului presedinte al tarii sa i se dea onorul. Dupa ce fanfara militara i-a intonat imnul, Traian Basescu a ingenuncheat si a sarutat drapelul. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, HUIDUIT la plecarea de la Palatul Cotroceni

Traian Basescu a fost huiduit la plecarea de la Palatul Cotroceni. Mai multi protestatari au scandat lozinci impotriva fostului presedinte.

VIDEO Klaus Iohannis a preluat functia de presedinte. Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen au sosit duminica la Cotroceni pentru ceremonia de predare-primire a functiei de la Traian Basescu. La sosire a primit onorul militar din partea Regimentului de garda. Cei doi au fost intampinati in holul Palatului Cotroceni de Traian Basescu si sotia acestuia, Maria. Ora 13:28 Traian Basescu pleaca de la Cotroceni.

Vezi integral ultima conferinta de presa sustinuta de Traian Basescu in calitate de sef al statului (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut sambata seara, la Palatul Cotroceni ultima conferinta de presa in calitate de sef al statului. El a inceput discursul prin a le multumi romanilor pentru onoare pe.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

Moment emotionant: Traian Basescu a primit pentru ultima data onorul militar si a sarutat drapelul inainte de a pleca de la Cotroceni

Moment emotionant duminica, la Palatul Cotroceni in ultima zi de mandat prezidential al lui Traian Basescu. Dupa ce Klaus Iohannis a depus juramanutul de investitura in functia de sef al statului, el a mers l.

Moment emotionant: Traian Basescu a primit pentru ultima data onorul militar si a sarutat drapelul inainte de a pleca de la Cotroceni (VIDEO)

Moment emotionant duminica, la Palatul Cotroceni in ultima zi de mandat prezidential al lui Traian Basescu. Dupa ce Klaus Iohannis a depus juramanutul de investitura in functia de sef al statului, el a mers l.

Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara si pleaca de la Palatul Cotroceni. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis Ordinul Steaua Romaniei.

Primul efect al instalarii lui Iohannis la Cotroceni: PSD a oprit cronometrul care anunta plecarea lui Traian Basescu

Site-ul Partidului Social Democrat a gazduit, in ultimul an, un cronometru virtual menit sa numere zilele ramase din mandatul fostului presedinte Traian Basescu, iar plecarea acestuia de la Cotroceni a fost inclusiv tema de campanie pentru Victor Ponta si PSD.

TIMELINE 10 ANI cu Traian Basescu - cele mai importante momente din mandatele sale de presedinte

Traian Basescu isi incheie duminica mandatul de presedinte al Romaniei, dupa 10 ani de cand a venit la Palatul Cotroceni. Presedintele ales Klaus Iohannis depune duminica Juramantul de investitura in fata plenului reunit al Parlamentului, urmand ca in aceeasi zi sa primeasca mandatul prezidential de la Traian Basescu, la Cotroceni. HotNews. ro va prezinta succint cele mai importante momente din mandatele lui Traian Basescu in fruntea tarii.

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )