Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mario ne prezinta noul sau single Fatal Distraction!

Devorator Monden Devorator Monden,
Mario ne prezinta noul sau single Fatal Distraction!

Acesta este cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al artistului, intitulat Evolve, dupa single-ul Somebody Else in colaborare cu Nicki Minaj. Fatal Distraction era initial o piesa cantata impreuna cu J. Cole, dar se pare ca artistul s-a razgandit si a decis sa interpreteze singur acest single. Piesa vorbeste despre dorinta arzatoarea . continuă pe Devorator Monden

Enrique Iglesias ne prezinta noul sau single Loco feat. Romeo Santos!

De abia a lansat videoclipul piesei Turn The Night Up, dar artistul nu poate sta o clipa locului si continua sa promoveze o noua piesa de pe viitorul sau album bilingv. Dupa un prim single in engleza, Enrique lanseaza un nou single, de aceasta data in spaniola. Loco, o piesa in colaborare cu Romeo Santos, .

Azealia Banks ne prezinta un lyric video pentru noul sau single ATM Jam!

Rapperita face echipa pentru aceasta piesa cu nimeni altul decat Pharell Williams, cel care s-a si ocupat de producerea single-ului. ATM Jam este cel de-al doilea single extras de pe albumul de debut al artistei, intitulat Broke With Expensive Taste. Azealia Banks a interpretat in premiera un fragment din aceasta piesa pe 29 iunie la .

Cher Lloyd ne prezinta un scurt fragment din noul sau single I Wish!

Artista britanica isi va incanta in curand fanii cu un nou single, insa pana la lansarea piesei Cher Lloyd a postat pe contul sau de Instagram un mic fragment audio din piesa I Wish, dezvaluind in acelasi timp data de lansare a acesteia. I Wish, care va avea premiera pe 31 august si va fi .

Jason Derulo ne ofera un scurt fragment din noul sau single Marry Me!

Cantaretul american urmeaza a-si lansa in mai putin de o luna albumul Tattoos, insa pana cand vom avea ocazia sa ne delectam cu toate piesele de pe material, Jason Derulo ne incanta cu un scurt fragment postat online din single-ul Marry Me. Aceasta piesa este cel de-al treilea single extras de pe albumul Tattoos, dupa .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )